Ajon tiimi järjesti upean trillerin MM-avauksessa: voitto jäi vain seitsemän tuhannesosan päähän

– Yritin puskea ja painaa niin kovaa kuin mahdollista urani ensimmäisen voiton eteen, mutta tänään aika ei ollut vielä kypsä siihen. Tietenkin tuo vähän harmittaa, mutta olihan tämä silti tosi hyvä avaus pitkälle kaudelle, kertoi koko kisan ajan isossa kärkiryhmässä rajusti töitä tehnyt Binder.

Kisaan kuudennesta ruudusta ampaissut Binder lähti viimeiselle kierrokselle ykkösenä ja piti paikkansa kilometrin mittaisella pääsuoralle taitettaessa.

Binder painoi kohti ruutulippua ulkolinjalla, kun taas Hondaa käskyttävä Niccolo Antonelli valitsi sisälinjan, eikä lähtenyt hakemaan imua suomalaistallin kuljettajasta.

Antonellin taktiikka onnistui, joskin siis todella täpärästi.

Kisan kolmanneksi kahdeksan kuljettajan pääryhmässä kiirehti Mahindralla ajava Francesco Bagnaia, joka jäi voittajasta 0,148 sekuntia.

Binderin tiimikaveri Bo Bensdneyder suoriutui kiitettävästi MM-debyytistään. Bendsneyder poimi heti kättelyssä kaksi MM-pistettä päätymällä sijalle 14.

– Mahtava avaus kaudelle. Olen todella tyytyväinen. Brad halusi olla maalissa numero 1 ja hän olikin lähellä sitä. Olen hyvinkin iloinen toisesta sijasta. Olen myös ylpeä Bosta ja hänen ammattimaisuudestaan ottaen huomioon, kuinka nuori hän vielä on. Onnittelut koko tiimille, tuuletti tallipäällikkö Ajo.

Kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Termas de Rio Hondo-radalla Argentiinassa.

Uusin numero