Ajon tiimi eturiviin Ranskan GP:ssä

Binder oli pitkään kiinni uransa toisessa paalupaikassa, kunnes Ongetta-Rivacold -tiimin italialainen Honda-kuljettaja Niccolo Antonelli iski aika-ajon viimeisellä vedollaan.

Antonellin uran neljäs paalupaikka irtosi ajalla 1.42,756 ja 67 tuhannesosan erolla Binderiin.

– Ei kakkossija huono ole, mutta uskoin, että voin saavuttaa paalupaikan. Lopussa sitten radalla oli kuljettajia odottelemassa vetoapua, kun olisin halunnut ajaa yhden kierroksen yksin. Olisin pystynyt parantamaan kierrosaikaani helposti uusilla renkailla. Harmi, mutta näitä nyt vain tapahtuu. Vauhti on kuitenkin kohdallaan ja odotan innolla kisaa, sillä tunnen itseni erittäin vahvaksi, Binder julistaa.

Aika-ajon kovimmasta yllätyksestä vastasi Estrella Galicia-tiimin Hondaa käskyttävä espanjalainen Aron Canet, jonka Binder pystyi pitämään vain kahden tuhannesosan turvin takanaan.

Sunnuntain kisan kakkosriviin asettuvat Canetin tiimikaveri ja maanmies Jorge Navarro, sekä Valentino Rossin VR46 KTM-tiimin italialaiskuljettajat Romano Fenati ja Nicola Bulega.

Bulega kaatui rajusti Bugatti-radan nelosmutkasta, kun aika-ajosta oli jäljellä vajaat kaksi minuuttia. Nuorukainen piteli vasenta rannettaan ilmalennon jäljiltä.

Binderin tiimikaveri Bo Bendsneyder päätyi 21:nneksi 0,931 sekunnin erolla Antonelliin.

Uusin numero