Ajo vahvisti: Bo Bendsneyder ensi kauden Moto3-tiimiin

Ajon tiimi kilpailee tällä kaudella Moto3-luokassa kolmen kuljettajan, eli Binderin, portugalilaisen Miguel Oliveiran ja tshekki Karel Hanikan voimin.

Oliveira siirtyy ensi kaudella Moto2-luokkaan ja Leopard Racing-tiimiin. Hanika puolestaan matkaa Moto3-luokassa Mahindran Outox-tiimiin.

– Olen innoissani palatessamme kahden kuljettajan koostumukseen. Uskon, että meillä on erittäin potentiaalinen tiimi Brad Binderin ja Bo Bendsneyderin kanssa. Haluan kiittää Red Bullia, KTM:ää ja muita partnereita tämän mahdollistamisesta, toteaa tallipäällikkö Aki Ajo.

Binder valjastetaan ensi kaudella taistelemaan Moto3-luokan maailmanmestaruudesta. Rookies Cupia doninoineelle Bendsneyderilla on puolestaan edessään oppivuosi MM-sarjan debyytin merkeissä.

– Olen iloinen siitä, että pääsemme jatkamaan töitä Binderin kanssa toisen vuoden peräkkäin. Olen ylpeä siitä, kuinka merkittävästi hän on parantanut tällä kaudella suorituksiaan kisasta toiseen.

Ajolla on aiempaa kokemusta Red Bull Rookies Cupin voittajista. Hanika tuli suomalaistalliin vastaavassa tilanteessa kaksi vuotta sitten.

– On mukavaa saada Bendsneyder tiimiimme. Bo on lahjakas kuljettaja ja olen varma siitä, että yhdessä hänen kanssaan otamme taas askeleita eteenpäin ja opimme paljon toisiltamme.

Bendsneyder kertoo unelmansa toteutuneen Red Bull KTM Ajo-tiimin muodossa.

– On kunnia liittyä osaksi tätä menestynyttä tiimiä. En kuitenkaan aseta itselleni mitään sijoitustavoitteita ensi kaudeksi. Minun pitää ensin päästä sisällä tiimiin, katsoa miten ensimmäiset testit sujuvat ja jatkaa siitä.

Binderin tavoiteasettelu on sen sijaan kristallinkirkas.

– On erittäin tärkeää päästä jatkamaan samassa tiimissä. Lähden taistelemaan voitoista ja maailmanmestaruudesta. Minulla ja tiimillä on potentiaalia siihen.

Uusin numero