Ajo: ”Tämä ei ole hyvä tilanne minulle eikä tiimille”

Niklas Ajo lähetettiin radalle sadekelin renkailla. Yhteensä 35 kuljettajasta vastaavaan päätökseen päädyttiin vain saksalaisen Luca Grünwaldin osalta. Ajo ajoi kisassa 25:nneksi ja Grünwald seuraavalle sijalle.

Ruudusta 26 kahdella ensimmäisellä sektorilla 12 pykälää noussut Ajo joutui käymään vaihtamassa kuivan kelin renkaat pyöräänsä jo avauskierroksen jälkeen.

Kuivalla ajouralla matkaa taittanut kärki oli painunut siinä vaiheessa Ajolta jo yli kierroksen päähän.

– Päätimme ottaa kisaan riskin lähtöpaikan vuoksi. Se oli huono päätös, kuittasi Ajo.

Ajo ajoi Aragonissa kuudenneksi kovimman harjoitusajan, mutta sen jälkeen kaikki painui penkin alle. Matkassa oli toki paljon huonoa onneakin, kun Husqvarnan moottori jouduttiin vaihtamaan aika-ajossa.

– Koko viikonvaihde oli varsin raskas. Tämä ei ole hyvä tilanne minulle eikä tiimille. Toivottavasti saavutan seuraavassa kisassa sen sijoituksen, jonka ansaitsen.