Ajo Motorsportin Marquez MM-johdossa kauden päätösosakilpailuihin Portugalissa ja Valenciassa

Suomalaistallin espanjalaislupaus johtaa MM-sarjaa 12 pisteellä ennen viikonloppuna ajettavaa Portugalin toiseksi viimeistä osakilpailua. Voittajalle on kuitenkin Portugalista ja Valenciasta jaossa yhteensä 50 pistettä, ja nuorukainen korostaakin keskittymisen ja työnteon merkitystä.
– Seuraavat kaksi osakilpailua ovat tähänastisen urani tärkeimmät. Meidän onkin todella tärkeää pitää keskittyminen ja työskennellä tiiviisti nämä kaksi tärkeää viikonloppua. Viikon levähdystauko pitkän kilpailuputken jälkeen teki hyvää, mutta kausi on vielä kesken, kertoi Marquez.

Suomalaistallin toinen Derbi-kuljettaja Avant Mitsubishi Ajo -väreissä kilpaileva Sandro Cortese puolestaan on pisteissä sijalla 7. Cortese hakeekin jatkoa hyville sijoituksilleen kauden kahdesta viimeisestä osakilpailusta.
– Phillip Islandin kilpailu oli tietysti pieni pettymys, mutta olemme olleet tiimin kanssa hyvässä vauhdissa, ja täältä Estorilista minulla on hyvät muistot edelliseltä kaudelta. Yritämme tietenkin hakea jälleen mahdollisimman hyvää tulosta täältä, totesi saksalaiskuljettaja.

– Tulevat kaksi viikonloppua ovat todella tärkeät. Vauhtimme on ollut nyt kohdallaan, vaikka Sandron kilpailu päättyikin Australiassa ikävästi kesken. Ei meillä silti ole varaa tuuletella liikaa, sillä pistetilanteet voivat muuttua nopeastikin. Meidän tehtävämme on muistaa keskittyä omaan työhömme mahdollisimman hyvin, ja pyrkiä saamaan luotettavat, hyvät pisteet molemmista jäljellä olevista starteista, muistutti tallipäällikkö Aki Ajo.

Tiedote: Sami Haanpää

Uusin numero