Ajo Motorsportin Marquez ennätysvauhdissa

Red Bull Ajo Motorsport -kuljettaja Espanjalainen Marc Marquez vastasi Valencian tapaan myös Jerezin kolmipäiväisten testien nopeimmasta kierrosajasta, Avant Intact Ajo Motorsport -kuljettaja Sandro Cortesen jatkaessa myös hyvää työtä kohti kauden 2010 ensimmäistä kilpailua Qatarissa huhtikuun 11 päivänä. Ennen kauden avausstarttia kuljettajilla on vielä edessään yksi virallinen IRTA-testi Jerezissä maaliskuun lopussa.

MARC MARQUEZ, RED BULL AJO MOTORSPORT:
”Olemme tehneet hyvää työtä tiimin kanssa, ja kuten Valenciassakin, olen tyytyväinen paitsi työhön, niin myös kierrosaikoihin. Taisin ajaa oman kierrosennätykseni täällä toisena testipäivänä, vaikka rata oli vielä joiltakin osin ehkä vähän kostea. Mutta täytyy silti muistaa, että kausi ei ole vielä edes alkanut, joten meidän täytyy tehdä vielä kovasti töitä. Pyörä ja tiimi tuntuvat kuitenkin todella hyviltä, joten lähdemme kotiin hyvillä mielin!”

SANDRO CORTESE, AVANT INTACT AJO MOTORSPORT:
”Kuten Valenciassakin, olemme keskittyneet enemmän tekemään töitä perussäätöjen kanssa, jotta saamme kaikki palaset kohdalleen jo ennen kauden avausta. Olemme saaneet kohtuullisia kierrosaikojankin, vaikka emme ole niihin vielä keskittyneetkään, joten kun parin viikon kuluttua palaamme takaisin seuraaviin testeihin, toivotaan vain että saamme vähän enemmän aurinkoakin!”

Tallipäällikkö Aki Ajo: ”Testit teettävät aina hurjasti töitä koko tiimille ja erityisesti tekniselle ryhmälle, joten sikäli on tietysti harmillista että sade on käytännössä verottanut puolet rata-ajasta. Kyllähän sadekelin harjoitustakin tarvitaan, mutta olosuhteet ovat olleet aika usein sellaiset, että radalle ei ole voinut turvallisesti lähteä märän tai kuivan kelin säädöillä. Täytyy tietysti muistaa, että keli on kaikille sama. Silti olemme olleet nopeimpia molemmissa testeissä, joten vaikka rata-aikaa olisi voinut olla enemmänkin, on meillä silti syytä olla tyytyväisiä työhömme tähän saakka.”

Uusin numero