Ajo Motorsportin kuljettajilla positiivinen avauspäivä Indyssä

Kauden yhdeksännen osakilpailun kovimmat ajat syntyivät iltapäivän harjoitusjaksolla, jolloin Salom viimeisteli lukemat 1.48,975. Eroa kärkeen jäi 0,473 sekuntia.

Aamun harjoituksen loppua häiritsi hienoinen vesisade.

– Käynnistimme tämän GP:n vähän vaikealla sessiolla, sillä huomasimme jo muutamassa minuutissa, että säätöihin oli tehtävä muutoksia. Myöhemmin alkoi sitten sataa, emmekä pystyneet hyödyntämään kaikkea harjoitusaikaa, kertoi Salom.

Kuluvalla kaudella neljä voittoa viimeistellyt ja kisasta toiseen podiumille noussut Salom oli tyytyväinen iltapäivän harjoituksen antiin.

– Fiilis pyörään oli parempi ja vaikka meillä onkin vielä parannettavaa, niin olen iloinen siihen, miten kaikki toisessa harjoituksessa sujui.

Aki Ajon johtaman trion muista kuljettajista Arthur Sissis ajoi ajalla 1.49,334 yhdeksänneksi ja Zulfahmi Khairuddin 11:nneksi kaksi kymmenystä tiimikaverinsa takana.

– Kelpo avauspäivä. Olin jo aamun harjoituksessa kymmenen nopeimman joukossa ja tuntuma ajamiseen oli hyvä. Jatkoimme toisessa harjoituksessa siitä, mihin aamulla jäimme ja pystyin nostamaan mukavasti vauhtiani.  Pidin paikkani edelleen kymmenen joukossa, mikä merkitsee erittäin hyvää alkua tälle viikonvaihteelle, iloitsi Sissis.

Khairuddin paketoi harjoituspäivän yhtä positiivisin mielin kuin tiimikaverinsakin.

– Hyvä, erittäin hyvä avauspäivä. Löysin vauhdin ja fiiliksen varsin nopeasti tälle vaikealle radalle. Perjantain sijoitus ei ehkä vaikuta fantastiselta, mutta en ole kovinkaan kaukana kärkiryhmästä. Uskon, että pystyn vielä parantamaan tästä lauantaina, Khairuddin viittasi aika-ajopäivän puoleen.
 

Uusin numero