Ajo Motorsport maailmanmestaruusjahtiin

Avausosakilpailun ensimmäiset harjoitukset käynnistyvät perjantaina illalla Suomen aikaa, ja sunnuntai-illan kilpailun lähtöpaikat ratkotaan aika-ajoissa lauantaina illalla.

Ajo Motorsportin kuljettajat, Red Bull Ajo Motorsport -väreissä kilpaileva espanjalainen Marc Marquez ja Avant Mitsubishi Ajo -väreissä kilpaileva, viime kauden Qatarin osakilpailun kolmanneksi ajanut saksalainen Sandro Cortese ovat olleet kovassa vauhdissa talvikauden testeissä. Marquez on hallinnut talvitestejä, ja Cortese nousi viimeisten Jerezin virallisten testien neljänneksi, joten odotukset ovat kilpailukauden suhteen korkealla.

MARC MARQUEZ, RED BULL AJO MOTORSPORT:
”Yhteistyö tiimin kanssa on tuntunut todella hyvältä, ja tunnen jo oloni kotoisaksi Derbin RSA-pyörän päällä. Talven testit ovat sujuneet hyvin ja minusta tuntuu, että olemme valmiita kauden avaukseen. Vaikka testit ovatkin sujuneet hyvin, täytyy silti muistaa, että ensimmäiset pisteet jaetaan vasta sunnuntaina. Minusta tuntuu että olemme valmiita taistelemaan kärkiryhmässä, mutta sunnuntain jälkeen tiedämme enemmän!”

SANDRO CORTESE, AVANT MITSUBISHI AJO:
”Testikauden jälkeen odotan jo innolla sunnuntain kilpailua! Vaikka saimmekin testeissä hyviä tuloksia, on koko kausi silti vasta alussa, joten työtä kyllä riittää. Tällä hetkellä tuntuu kuitenkin siltä, että olemme valmiit kauden avaukseen. Katsotaan jos voisimme parantaa vielä hieman viimekauden kilpailun tulosta!”

Tallipäällikkö Aki Ajo:
”Työskentely talven aikana niin Marcin kuin Sandronkin kanssa on sujunut todella hyvin, ja olemme saaneet testattua monia eri asioita kautta varten. Tietenkin testit ovat aina testejä, ja kausi alkaa todenteolla oikeastaan perjantain harjoituksista, mutta kyllä odotusarvot ovat suhteellisen korkealla. Marc ja Sandro muodostavat vahvan kuljettajakaksikon, mutta viivalle asettuu monia muitakin kovia nimiä, joten sunnuntain kilpailusta tulee varmasti jännittävää seurattavaa.”

Uusin numero