Ajo Motorsport jahtaa toista voittoaan Malesiasta

Moto2-luokan MM-sarjan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Malesiassa Sepangin radalla. Red Bull KTM Ajo -tiimi johtaa tiimien mestaruuspisteissä, ja myös Miguel Oliveiralla on vielä mahdollisuudet henkilökohtaiseen mestaruuteen. Tiimi tavoittelee viime vuoden ykkös- ja kakkossijan kaltaista tulosta myös tulevalta viikonlopulta, ja pyrkii varmistamaan tiimien mestaruutensa jo Malesiassa.

Oliveira on 36 pistettä sarjakärkeä jäljessä. Oliveira pyrkii viikonloppuna kaventamaan eroa entisestään, ja siirtämään mestaruustaistelun kauden viimeiseen osakilpailuun Valenciaan. Oliveiralla on taskussaan jo kaksi voittoa Sepangin radalla; viime vuoden voitto Moto2-luokassa, sekä voitto vuonna 2015 Moto3-luokassa.

Tiimin eteläafrikkalaiskuljettaja Binder lähtee niin ikään voitonnälkäisenä kohti Malesiaa takanaan viime viikonlopun voitto Australian osakilpailusta. Binder on jo varmistanut itselleen sarjan kolmossijan.

Tiimipäällikkö Aki Ajolla (oik) on syytä hymyyn kauden tulosten perusteella. Kuva: Red Bull KTM Ajo Motorsport

Tiimi kilpailee pisteistä myös Moto3-luokassa, missä tiimin kuljettaja Darryn Binder on sarjan 19. sijalla ennen Malesian osakilpailua. Pistetilanne on tiukka, joten hyvällä suorituksella Binderin on mahdollista nousta tuloslistalla vielä useita sijoja ylöspäin.

Moto3-luokan kilpailu alkaa klo 6.00 Suomen aikaa sunnuntaina ja Moto2-luokan kilpailu ajetaan klo 7.20 alkaen.

 

Uusin numero