Ajo Motorsport ja ranskalaislupaus Johann Zarco sopimukseen kaudesta 2011

Kaksi täyttä kautta MM-sarjassa kilpaillut Zarco istuu ensikaudella ensimmäistä kertaa suomalaistallin nopeaksi tiedetyn Derbi RSA-pyörän puikkoihin. Aki Ajon johtaman tallin tavoitteet ovat samat kuin jo useampana vuonna aiemmin – nostaa nuori, lahjakas ja lupaava kuljettaja seuraavalle tasolle, taistelemaan palkintokorokesijoista.

JOHANN ZARCO:
”Olen ollut MM-sarjassa mukana nyt 2 kautta ja olen työskennellyt paljon jotta kehittyisin kuljettajana. Olen erittäin motivoitunut ja innoissani tästä mahdollisuudesta. On todella hienoa että pääsen ensikaudella työskentelemään Aki Ajon johtaman ammattilaisryhmän kanssa ja ajamaan Derbin RSA kalustolla.”

TALLIPÄÄLLIKKÖ AKI AJO:
”Olen seurannut Johannin suorituksia näiden muutaman kauden aikana ja olen iloinen että pääsimme sopimukseen. Johann on lahjakas kuljettaja, ja olemme jo nyt puhuneet hänen kanssaan paljon ajamiseen liittyvistä asioista. Näen Johannissa paljon potentiaalia ja pidän hänen asenteestaan ja työmoraalistaan. Uskon että saamme yhdessä otettua hänen uralleen sen seuraavan askeleen kohti kärkeä.”

Tiedote: Sami Haanpää

Uusin numero