Ajo katsoo jo Jereziin

Viime viikolla Valenciassa hyvässä vauhdissa olleelle Ajolle ja hänen saksalaistiimi Interwettenille ei jäänyt Aprilia-pyörän säätöjen osalta paljokaan käteen Portugalin testijaksosta, kun päivästä toiseen Estorilin rataa piiskannut sade vesitti suunnitelmia.
– Tiistaina 30 kierrosta, keskiviikkona ei kierrostakaan ja torstaina 13 kierrosta. Harmi juttu, mutta minkäs teet sääolosuhteille. Tänäänkin aina kun rata alkoi jo vähän kuivua, niin taivaalta ripotteli taas vettä, kertoi Ajo.

Ajo työnsi kuitenkin nopeasti Estorilin tummat pilvet ajatuksistaan löytäen jo paljon positiivista tähän mennessä ajetuista testeistä. Valenciasta jäi plakkariin sentään yli tuplasti enemmän kierroksia kuin Estorilista.
– Tärkeintä tässä vaiheessa oli oman tason saavuttaminen ja olen onnistunut siinä. Nyt käydään kaksi viikkoa koulua, pidetään kunnosta huolta ja jatketaan työntekoa sitten Jerezissä, suunnittelee määrätietoinen valkeakoskelaisnuorukainen.
Yhteensä 17 osakilpailua kattava MM-sarja käynnistyy 20. maaliskuuta Qatarissa, joten Jerezin testien painoarvo korostuu Estorilin jäljiltä.
– Estorilissa ei ollut mahdollisuutta tehdä mitään ihmeempää säätöjen osalta, mutta siihenkin meillä riittää kyllä vielä aikaa Jerezissä, tuumi Ajo rauhallisena.

Uusin numero