Ajo ja Rossi ovat saamassa yllätysnimen Moto3-pomojen kovaan kaartiin

Värikkäällä ja muutenkin monivivahteisella aktiiviurallaan kuusi maailmanmestaruutta saavuttanut Biaggi, 45, puuhaa kovaa kyytiä kolmen kuljettajan kaartia, joka debytoi ensi kaudella Mahindra-pyörien puikoissa Italian sarjassa.

Kaudeksi 2018 tästä ryppäästä on tarkoitus jalostaa kaksikko Moto3-luokan MM-sarjaan. Varmoiksi ensi kauden kuljettajiksi on poimittu Alessandro Delbianco, 19, ja David Baldini, 14.

Biaggi on samalla vahvistanut, että kyseiset kuljettajat ovat jo mukana Jerezin radan Espanjassa ajettavissa Moto3-luokan MM-sarjan kauden 2017 talvitesteissä.

Ajon järjestämänä kahden vuoden mittaisen sopimuksen Moto3-luokan MM-sarjaan solminut Patrik Pulkkinen kilpailee ensi kaudella Mahindran kanssa identtisellä Peugeot-pyörällä.

Pulkkista ajattava MC Saxoprint Prüstel GP-tiimi on tiettävästi vaihtamassa KTM-pyöriin kaudella 2018, joten tätäkin kautta Biaggille tarjoutuisi tilaisuus Mahindran terävimpään kilpailukalustoon.

Tallipomon pestikään ei ole toisaalta Biaggille täysin vieras. Hän hääri siinä roolissa kaudella 2015 ajattaen maailmanmestari Mauno Hermusta supermoton MM-sarjassa. Kyseinen TM-tiimi kantoi tuolloin nimeä X-Max.

Uusin numero