Ajo Interwettenin vauhdikas Derbi-kaksikko suuntaa Mugelloon

Rataprofiililtaan Mugello on täysin erityyppinen edellisen
osakilpailun näyttämönä toimineeseen Le Mansin rataan verrattuna. Mugello muodostuu pääasiassa nopeista, tarkasti ajettavista kaarteista ja kaarreyhdistelmistä. Ranskan yllätyksellisen sään jälkeen kaikki toivovat luonnollisesti mahdollisimman hyvää säätä kilpailuviikonlopuksi, mutta sääennusteet lupailevat sateen mahdollisuutta erityisesti lauantaille.

Le Mansissa käyttöön otettujen uusien sääntöjen myötä 125-kuutioisilla on perjantaina edessään täyden tunnin mittainen vapaa harjoitus. Lisää
harjoitusaikaa luokan kuljettajat saavat lauantaina, ennen lauantai-iltapäivänä ajettavia aika-ajoja. Ajo Interwettenin Derbi -kuljettajat suuntaavat Mugelloon luottavaisin mielin, sillä kauden neljän ajetun kilpailun jälkeen plakkarissa on jo yksi palkintopallisijoitus ja kuljettajat ovat pistetaulukossa sijoilla 6 ja 9.

Tallipäällikkö Aki Ajo: ”Le Mansin viikonloppu oli meille hieman vaikea,
mutta se täytyy nyt vain työntää taka-alalle ja keskittyä oikeisiin
asioihin. Sää Ranskassa ei ollut oikein suotuisa, mutta uskon että
Mugellossa nähdään varsin tiukka ja tasainen ryhmä kuljettajia kärjessä.
Molemmat kuljettajamme ovat varsin hyvin mukana MM-pisteisssä, ja Mugellon radan pitäisi sopia niin pyörällemme kuin kuljettajillemmekin, joten kyllä Italiaan lähdetään hakemaan hyviä sijoituksia.”

Uusin numero