Ajo Interwettenin Derbi-kaksikko palaa tositoimiin Portugalissa

Estorilin kilpailu avaa kauden viimeisen osuuden, joka vie tallit Australian ja Malesian kautta Espanjaan Valencian päätösosakilpailuun. Lyhyt tauko on ollut talleille työntäyteinen, ja Ajo Interwettenin kuljettajakaksikko saksalainen Sandro Cortese ja sveitsiläinen Dominique Aegerter tehdas-Derbeineen onkin jo odottanut pääsyä tositoimiin.

Vain muutaman kilometrin päässä Atlantin valtamerestä sijaitseva Estorilin rata on tunnettu usein nopeastikin vaihtuvista sääolosuhteista, jotka ovat kovan tuulen lisäksi aiheuttaneet päänvaivaa säätöjä hakeville talleille. Portugalin osakilpailun aika-ajot nähdään Urheilukanavalla suorana lauantaina klo 15:00 alkaen, ja poikkeuksellisesti päivän viimeisenä lähtönä ajettava 125-kuutioisten kilpailu starttaa klo 16:30 suomenaikaa.

MM-sarjan kuudestatoista osakilpailusta takana ennen Estorilin starttia on kaksitoista, ja Ajo Interwettenin kuljettajat Cortese ja Aegerter ovat MM-pistetaulukossa sijoilla 8 ja 13.

Tallipäällikkö Aki Ajo: ”Vaikka ratatapahtumissa onkin ollut lyhyt tauko, emme ole silti juuri ehtineet lomailla, sillä töitä on tehty kauden viimeisiä osakilpailuja varten. Ja luonnollisesti olemme tehneet jo jonkin aikaa paljon töitä myös ensikauden valmistelujen suhteen, joten oikeastaan tämä on tavallaan jopa vuoden kiireisimpiä aikoja. Kuten missä tahansa, meidän täytyy täällä aloittaa terävästi heti perjantaina. Se voi olla täällä vielä normaaliakin tärkeämpää, sillä sää saattaa muuttua jopa minuuteissa.”

Uusin numero