Ajo Interwettenin Cortese hyökkäsi paalupaikalle Assenin aika-ajoissa

Läpi aika-ajon Ajo Interwettenin tehdas-Derbejä kuljettavat Cortese ja sveitsiläislupaus Dominique Aegerter parantelivat aikojaan, vaikka Assenin rata osoittautuikin ajoittain hyvin ruuhkaiseksi. Cortese teki paalupaikkaan oikeuttaneen aikansa aivan aika-ajon lopussa ajamallaan kierroksella. Tallikaveri Aegerter työskenteli jälleen tiiviisti läpi aika-ajojen, ja sveitsiläiskuljettaja kaasuttaa huomenna kilpailuun lähtöruudusta 19.

Sandro Cortese: ”Olen todella iloinen tämän päivän paalupaikasta. En löytänyt heti aika-ajon alussa hyvää rytmiä, mutta lopussa löysin hyvän vauhdin Simonin kanssa ja ajoin hänestä vielä kierroksen lopussa ohi.”

Dominique Aegerter: ”Lähtöpaikka voisi kyllä olla parempikin. Mutta tällä hetkellä tuntuma on taas parempi joten olen melko luottavainen kilpailua ajatellen. Nyt teemme tiiviisti töitä ja katsomme ne kohdat joiden avulla vauhtia huomenna kilpailussa nostetaan lisää.”

Tallipäällikkö Aki Ajo: ”Tietenkin olemme kaikki iloisia paalupaikasta. On hyvä että Sandrolta löytyi tuohon aika-ajon loppuun räjähtävä suoritus ja toivotaan että sama linja jatkuu huomenna kilpailussa alkukierroksilla sillä silloinkin sitä tarvitaan. Jatkamme töitä vielä Domin kanssa, mutta nyt pääsimme taas eteenpäin. Nyt analysoimme vielä päivän tietoja ja etsimme ne keinot millä huomenna saamme vielä kiristettyä vauhtia.”

Uusin numero