Aegerter kahdeksas kaksiosaisessa Doningtonin kilpailussa

Kilpailu aloitettiin kuivan kelin kilpailuna, mutta pian puolivälin jälkeen kilpailu keskeytettiin yltyneen sateen vuoksi. Ensimmäisellä kierroksella radan loppuosan shikaanissa juuri Cortesen edessä tapahtui joukkokolari ja Saksalaisässä törmäsi suoraan eteen kääntyneeseen pyörään. Törmäyksen seurauksena Cortese joutui jättämään kilpailun kesken, mutta kaikeksi onneksi nuori saksalainen ei kuitenkaan loukannut tilanteessa itseään. Sveitsiläiskuljettaja Aegerter ajoi nousujohteista kilpailua, ja nousi ennen kilpailun keskeyttämistä jo sijalle 8. Viiden kierroksen mittaiseen pisteet ratkaisevaan sprinttiin Aegerter otti hyvän startin ja ajoi vaikeissa olosuhteissa maaliin sijalla 8. Voiton kilpailussa vei Julian Simon.

Kauden yhdeksän ajetun osakilpailun jälkeen Ajo Interwettenin Derbi-kuljettajat Cortese ja Aegerter ovat MM-pisteissä sijoilla 8 ja 11.

Sandro Cortese: ”Startti ei osunut aivan nappiin, mutta koitin nopeasti kiristää vauhtia. Edestäni radan loppuosan shikaanissa kaatui kuitenkin useampia kuljettajia ja shikaanin ulostulossa edessäni oli yhtäkkiä pyörä, eikä minulla ollut tilaa väistää törmäystä.”

Dominique Aegerter: ”Olen kyllä varsin tyytyväinen tämän päivän kilpailuun. Nousimme kahdeksanneksi vaikka olosuhteet olivatkin välillä aika vaikeat.”

Uusin numero