Aakko hyvässä vauhdissa Berliinissä

Lauantai-iltana ajetussa kilpailussa Antti Aakko oli hyvässä vauhdissa. Aakko keräsi 11 pistettä ja sijoittui neljänneksi. Saksan Günther Bauer keräsi samat pisteet, mutta Aakko oli keskinäisessä erässä Saksan ykköskuskia nopeampi. Seppänen keräsi 3 pistettä ja sijan 14.

– Ihan ok kisa. Mies ja pyörä toimi aikalailla niin kuin pitikin. Alussa meno vähän takkusi mutta parani loppua kohden. Radasta tuli lopussa luminen ja liukas mutta se oli kaikille sama, kommentoi Aakko päivän suoritustaan.

– Ihan tyytyväinen olen suoritukseen. Pisteet tuli taistelemalla. Lopussa radasta tuli luminen ja se aiheutti muutaman kuljettajan kaatumisen. Kokonaisuutena tästä on hyvä jatkaa huomiseen kisaan, totesi puolestaan Seppänen.

Kilpailun voittajaksi ajoi maksimipistein lajin valtias, Venäjän Nikolai Krasnikov ennen maamiestään Dmitry Koltakovia. Vaikean alkukauden jälkeen vauhtinsa ja itseluottamuksensa löytänyt Itävallan Franz Zorn ajoi kolmanneksi. Samat miehet ottavat huomenna uudestaan mittaa toisistaan Berliinin jääovaalilla.

Berliini, Saksa.
Jääspeedway,  Berlin Ice Challenge:

   1. Nikolai Krasnikov Venäjä 15
   2. Dmitry Koltakov Venäjä 14
   3. Franz Zorn Itävalta 13
   4. Antti Aakko Suomi 11 (1,2,3,3,2)
   5. Günther Bauer Saksa 11
   6. Stefan Svensson Ruotsi 9
   7. Max Niedermaier Saksa 8
   8. Jan Klatovski Tsekki 8
   9. Per-Olof Serenius Ruotsi 7
 10. Antonin Klatovski Tshekki 7
 14. Jouni Seppänen Suomi 3 (1,0,1,0,1)
 

Uusin numero