Aakko ajoi viidenneksi Berliinissä

Aakko oli myös kahden päivän yhteistuloksissa viides jääden harmittavasti ulos neljän parhaan finaalista. Aivan täysin tyytyväinen ei Aakko tämän päivän suoritukseensa ollut.

– Ihan parasta ei saanut irti, mutta ei tuo huono suorituskaan ollut. Tänään sitten hävisin Bauerille. Se oli kova erä, rinta rinnan mentiin ja sen jalkatappi osui monta kertaa käteeni kun olin kurvissa sen ulkopuolella. Niukasti Bauer ehti ruutulipulle ensin. Täällä on pitkät suorat ja vähän kisan aikana tuntui siltä, että kone hieman hyytyi. Mutta kyllä se suurin vika on miehessä, minä sitä kaasua väännän, kommentoi Aakko päivän suoritusta.

Toinen suomalaiskuljettaja Jouni Seppänen oli jälkimmäisenä kisapäivänä epäonninen. Päivän toisessa erässään Seppänen oli mukana kolmen miehen yhteenajossa. Mies ja pyörä saivat kipeää ja se vaikeutti loppuja eriä.

– Tänään oli huonompi päivä. Toisessa erässä olin yhtenä mukana kolmen miehen nipussa ekapäässä. Tila vaan loppui kesken ja sitten mentiin paaleihin. Pyörään tuli vaurioita ja en päässyt ajamaan uusintaa. Loppuihin eriin pyörä saatiin jotenkin harsittua kasaan. Sekin vielä jäi harmittamaan kun neljännessä erässä Sven Holstein pääsi viimeisessä kurvissa ohi, kommentoi puolestaan Seppänen.

Venäjän Nikolai Krasnikov ajoi odotetusti kahden päivän aikana eniten pisteitä ja hallitsi myös finaalierää. Krasnikovin maamies Dmitry Koltakov ajoi toiseksi ja Itävallan Franz Zorn kolmanneksi. Saksan tähtikuljettaja Günther Bauer onnistui tänään hyvin ja pudotti Aakon yhteispisteissä viidenneksi.
 
Berliini, Saksa.
Jääspeedwayn Berlin Ice Challenge:

  1. Nikolai Krasnikov Venäjä 29
  2. Dmitry Koltakov Venäjä 28
  3. Franz Zorn Itävalta 26
  4. Günther Bauer Saksa 24
  5. Antti Aakko 22 (11+11) (1,2,3,3,2+0,2,3,3,3)
  6. Stefan Svensson Ruotsi 18
  7. Antonin Klatovski Tshekki 16
  8. Max Niedermaier Saksa 15
  9. Per-Olof Serenius Ruotsi 15
10. Jan Klatovski Tshekki 12
11. Sven Holstein Hollanti 10
12. Martin Leitner Itävalta 8
13. Stefan Pletschacher Saksa 7
14. Franz Mayerbühler jr. Saksa 4
15. Jouni Seppänen Suomi 3 (3+0) (1,0,1,0,1)+(0,F/N,0,0,0)
16. Thomas Wiest Saksa 1
17. Ronny Häring Saksa 1
 
Finaali:
1) Nikolai Krasnikov, 2) Dmitry Koltakov, 3) Franz Zorn, 4) Günther Bauer.
 

Uusin numero