80. Päijänteen ympäriajo oli menestys Kytönen Motorsportille

Antti Hellsten (A1) oli yleiskilpailussa toinen ja Eemil Pohjola (A2) hienosti kolmas. Mika Tamminen (A3) ylsi yleiskilpailussa kuudenneksi.

Tiimipäällikkö Vesa Kytönen on erittäin tyytyväinen suojattiensa suorituksiin.

– Hieno viikonloppu, pojat ajoivat todella hyvin, ei voi olla kun iloinen ja ylpeä heidän tekemisestään!

– Viikonlopun saldona Antti ja Eemil Päitsin podiumilla ja Mika yleiskilpailun kuudentena. Lisäksi voitot A1- ja A2-luokista sekä SM-sarjajohto molemmissa luokissa ja Tamminen luokassaan kolmantena. Päitsi on pitkä ja raskas kilpailu jossa kuskit, tekniikka ja huolto ovat kovilla, mahtavaa että kaikki meni silläkin osa-alueella hienosti, myhäilee Kytönen.

Pientä vastoinkäymistäkin toki koettiin.

– Jesse Viljakaisen keskeytys ja loukkaantuminen luokassa U20 tietysti harmittaa, mutta onneksi poika on kunnossa ja toipuu murtumastaan varmasti nopeasti. Tänä vuonna Päitsin voitto meni Tarkkalan Markolle ja onnittelut hänelle siitä. Kiitos yhteistyökumppaneille, huollolle ja kannustajille, kiteyttää Kytönen.

Toimintakoordinaattori Harri Leppälaakso jatkaa samalla linjalla.

– Oli hyvä viikonloppu tiimille ja pojista voimme olla erittäin ylpeitä. Ne asiat mitä olemme tehneet alkukaudella kisoihin valmistautuessa toimivat ja voimme jatkaa luottavaisina kohti SM-sarjan kesäkautta sekä tulevia EM-kilpailuja. Huolto ja tekniikka olivat sillä tasolla että päitsi vietiin läpi ongelmitta ja erittäin hyvillä tuloksilla. Kiitos henkilökunnalle, tukijoille sekä sponsoreille!
 

Uusin numero