47. Toukokuun ajo – jotain uutta jotain vanhaa

47. Toukokuun ajo käynnistyy ensi viikon lauantaina klo 10 eli perinteisesti toukokuussa aurinkoisen sinitaivaan alla.  

Uutta tämän vuoden Toukokuun ajossa riittääkin. Uutena kilpailukeskuksena toimii Porlammin koulu (Koulupolku 8, 0780 Porlammi). Kilpailukeskuksessa on mahdollisuus saunan ja uimahallin käyttöön heti kisan jälkeen.

Uutta on myös reitti. Kaksi kolmesta maastokokeesta ovat sellaisia, joilla ei ole kilpaa ennen ajettu. Osa kolmannesta maastokokeesta on tuttua Hallilan Herkkulenkiltä.

Kaikki luokat ajavat nämä kolme maastokoetta kahteen kertaan. Toukokuun ajo siis tarjoaa myös C-luokalle ajettavaa koko rahan edestä. Vaihteleva reitti sisältää nopeita osuuksia, hitaampaa Suomi-enduroa sekä crossi-tyyppistäkin jaksoa sekä maastosiirtymiä.

Toukokuun ajon järjestää tänäkin vuonna Orimattilan Moottorikerho ja kisan pääkumppanina jatkaa vanhaan tapaan Motopalvelu Niemitalo Orimattilasta. Lainattua Toukokuun ajossa edustaa maa-alueet, joilla kilpailu ajetaan. Orimattilan Moottorikerho osoittaa suuret kiitokset maanomistajille ja kaikille muille kilpailun järjestämiseen osallistuville tahoille.

Kilpailun sivuilta (www.smlenduro.fi) löytyy lisää tietoa mm. kilpailun reitistä ja aikataulusta sekä ajo-ohjeet kilpailukeskukseen ja lähtöluettelo.

Kilpailun järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleiksi kesäkauden ensimmäiseen endurokilpailuun Etelä-Suomessa, jossa on mukana myös suosittu C-luokka.

Ilmoittautumisaika 47. Toukokuun ajoon päättyy 18.5.2012 klo 23.59.

Uusin numero