24MX Sänkicrossit ensi viikonloppuna

”Järjestelyt etenevät hyvää tahtia ja kelitkin näyttävät suosivan, eli pääsemme viettämään mukavan motorsport-viikonlopun sängellä. Osasimme varautua todella suureen kiinnostukseen ja tiesimme että Lauantain koulutuspäivä täyttyykin nopeasti. Sunnuntain kisapäiväänkin on ennakkoilmoittautujia jo muutamaa kuskia vaille 100 eli 2/3 paikoista on jo täytetty ennakkoon, kun tiedämme Suomalaisten kurapyöräilöiden ilmoittautumisaktiivisuuden niin tämä enteilee kyllä sitä että saamme helposti täyteen tuon 150 kuskin maksimimäärän” Kertoo Juuso Valtakari 24MX:ltä.

Nyt kannattaa rasvata ketjut, varmistaa että ajokamat mahtuvat päälle ja ilmoittautua 9.9. Sunnuntain kisapäivään. Kisapäivään otetaan 150 kuskia ilmoittautumisjärjestyksessä joten mikäli haluat päästä mukaan laita ilmoittautumisviesti pikimmiten!

Kisapäivässä jokainen kuljettaja pääsee ajamaan vähintään 3 lähtöä ja aina oman tasoisten kuljettajien kanssa. Lähtöjen pituudet vaihtelevat 5 ja 10 kierroksen välillä. Kuljettajilla on sunnuntaina käytössä myös harjoittelualue jossa pääsee ottamaan lämpöä ja harjoittelemaan.

Käy liittymässä tapahtuman FB-sivuun niin pysyt kärryillä että missä mennään:

https://www.facebook.com/events/287137315417169/

Aikataulu

Lauantai – Koulutuspäivä
Klo. 10 – 16

Sunnuntai – Kisapäivä
Klo. 10 – 16

Huom! Paikalla tulee olla viimeistään 09:30

Ilmoittautuminen

ilmoittautumiset@turunmoottorikerho.fi

Huom! Ilmoita nämä tiedot: kuskin nimi, ikä, pyöräkoko ja mahdollinen ponderinumero

Muut tiedot:

Lauantain koulutuspäivä – 40€ (+5€ ponderimaksu)
    – Sisältää Sunnuntain kisapäivän

Sunnuntain kisapäivä – 20€ (+5€ ponderimaksu)

Kaikki maksut ovat pyöräkohtaisia ja maksetaan käteisellä paikan päällä ilmoittutuessa.

Osoite:
Uutelantie 103
21310 Vahto