24MX JWC IMATRALLA 17. – 18.2.

Lisänä aikaisempiin JWC tapahtumiin lauantaina 17.2. järjestetään koulutuspäivä, jonka pääkouluttajana toimii KarkMK:n legendaarinen Niko Kalatie, tapahtuma jatkuu Sunnuntaina 18.2. jo muista JWC tapahtumista tutuksi tullut ajopäivä jossa aamulla eri pyöräkoon juniorit jaetaan oman tasoisiinsa ryhmiin vapaiden harjoitusten perusteella ja näissä ryhmissä he ajavat päivän mittaan kukin ryhmä yhteensä neljä lähtöä.

Koulutuspäivä ja ajopäivä ovat erilliset tapahtumat ja kuljettaja voi valita osallistuuko molempiin päiviin tai vain jompaan kumpaan päivään! Huom. koulutuspäivään on rajattu osallistujamäärä!

Lauantai, 17. Helmikuuta – Koulutuspäivä

Koulutuspäivä on jaettu kahteen eri ryhmään jossa aamupäivän ryhmän koulutus tapahtuu 08:30 – 14:00 ja iltapäivän ryhmän koulutus tapahtuu 13:30 – 19:00. Aamupäivän ryhmä on suunniteltu paikallisille sekä Imatran lähialueelta tuleville kuljettajille ja iltapäivän ryhmään pidemmän matkan päästä tulevat kuljettajat. Kumpaankin ryhmään mahtuu 20 kuljettajaa. 

Runsaan kiinnostuksen johdosta kuljettaja voi osallistua vain yhteen koulutusryhmään, eli joko aamupäivän tai iltapäivän ryhmään.

Koulutuspäivän hinta on 25€ per kuljettaja ja maksu tapahtuu paikan päällä ilmoittautuessa.

Koulutuspäivän aikataulu – 17. Helmikuuta

Aamupäivän ryhmä
08:30 – Aamupäivän Ilmoittautuminen
09:00 – Aamupäivän koulutus alkaa
14:00 – Aamupäivän koulutus päättyy

Iltapäivän ryhmä
13:30 – Iltapäivän ilmoittautuminen
14:00 – Iltapäivän koulutusalkaa
19:00 – Iltapäivän koulutus päättyy

Sunnuntai, 18. Helmikuuta – Ajopäivä

Sunnuntain ajopäivä ajetaan muista JWC tapahtumista tutulla konseptilla, jossa aamupäivällä kuljettajat ajavat ensin kaksi vapaata harjoitusta joiden perusteella kuljettajat jaetaan pyöräkoon ja nopeutensa mukaan oman tasoisiinsa ryhmiin. Iltapäivällä kuljettajat ajavat oman ryhmänsä kesken lähtöjä ja pääsevät näin kokeilemaan turvallisesti omaa vauhtiaan.

Ajopäivän aikataulu on suunniteltu mukailemaan normaalia kilpailupäivää, joten 24MX JWC on oivallinen tapa ottaa ensiaskel kilpailemiseen.

Ajopäivän aikataulu – 18. Helmikuuta

08:30            – Ilmoittautuminen
09:00 – 11:30 – Vapaat harjoitukset
11:45            – Kuljettajakokous
12:00 – 14:00 – 1. ja 2. Lähdöt ryhmittäin
14:00 – 16:00 – 3. ja 4. Lähdöt ryhmittäin

Ajopäivän hinta on 25€ per kuljettaja ja maksu tapahtuu paikan päällä ilmoittautuessa.

Ilmoittautuminen

Ilmoita kuljettaja sähköpostilla osoitteeseen: offroadareena@gmail.com

Mainitse ilmoittautuessasi haluaako kuljettaja osallistua koulutuspäivään, ajopäivään vai molempiin. 
(koulutuspäivän osallistujamäärä on rajattu, joten emme pysty takaamaan että kaikki halukkaat mahtuvat lauantain koulutuspäivään)

Ilmoita viestissä seuraavat tiedot kuljettajasta: Nimi, numero, pyöräkoko (50, 65 vai 85cc), asuinpaikka ja transponderinumero (mikäli sellaisen omistaa)

 

Uusin numero