170 000 euron suuruiseksi paisunutta MP Stars -tukea haki laaja kirjo kuskeja

– Tavoite oli kerätä tukea 100 000 euron arvosta eli ollaan jo reilusti sen yli, ja potti saattaa toki kasvaa vielä tässä vuoden aikanakin, iloitsee myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola Messukeskuksesta. Messukeskus on yksi hankkeen tukijoista.

Tuen saajat nimitetään MP Stars -urheilijoiksi ja he saavat tukea muun muassa kilpailulisenssiin ja -maksuihin, varaosiin sekä varusteisiin. Lisäksi tuki sisältää muita hyödykkeitä, kuten esimerkiksi sponsoripaketteja, harjoittelupäiviä ja mediakoulutusta. Vastineeksi tuen saaja sitoutuu kisaamaan vuoden aikana määrätyn määrän kisoja sekä kertomaan harjoittelustaan ja kisaamisestaan sosiaalisen median kautta muille moottoripyöräilijöille.

Tuen hakijaksi pystyi ilmoittautumaan kuka tahansa, ja ilmoittautumisia tuli 1 191 kappaletta. Hakijoiden kirjo yllätti positiivisesti.

– Hakijoiden joukossa oli paljon nuoria. Vajaa puolet oli motocrosslajien harrastajia, enduron ja road racingin harrastajia oli molempia vajaat 20% ja loput tuen hakijat olivat pienempien lajien harrastajia, Kantola tarkentaa.

– Silmämääräisesti katsottuna hakijoiden joukossa oli myös ilahduttavan paljon naisia ja tyttöjä.

Tuen saajat ratkaistaan arpomalla MP-messuilla perjantaina 1.2. klo 16.30. Arpomisen myötä kaikilla hakijoilla on yhtä iso mahdollisuus saada MP Stars -tukipaketti.

Tuen saaja voi olla kokeneempi kisakuski, mutta yhtä hyvät mahdollisuudet on ensimmäistä kauttaan ajavalla kuskilla. Lajin harrastajalle kyse on merkittävän arvoisesta tukipaketista.

MP-messut on mukana toiminnan moottorina. MP Stars -hanketta tukevat muun muassa Messukeskus, Suomen Moottoriliitto, KTM Nordic, SGN / Allright, XL Moto, 24MX, Biketeam, Blackseven, Honda, Arai, AEL, Radio City, MP Maailma, Bike, Offroad Pro ja kaikki kilpailuja järjestävät kerhot.

Uusin numero