1000 euron etu Victory Gunnerin tai Indian Scoutin ostajalle

Indianin ja Victoryn tärkeimmät uutuudet, Scout ja Gunner ovat nähtävillä MP 15 -moottoripyörämessuilla. Pikaisen ostopäätöksen tekevät asiakkaat pääsevät nauttimaan 1000 euron Biker’s Checkistä.

Indian Scout

Legenda on palannut. Aivan kuten alkuperäinenkin Scout, on myös täysin uusi Indian Scout innovatiivinen ja visuaalisesti linjakas amerikkalainen. Sen sydämenä sykkii ensimmäistä kertaa nestejäähdytteinen Indian-moottori, luotettava 100 hevosvoimainen V-Twin.

Victory Gunner

Victoryn uutuuspyörä tuo ison muskelin kompaktimpaan kokoluokkaan. Gunner on cruiser, jossa Bobber-tyyli ja mattavärit yhdistyvät Victoryn legendaariseen ajettavuuteen. Vakiona ABS-jarrut, 106-kuutiotuuman moottori, eurooppalaisen maun mukaiset keskitapit ja todella matala istuinkorkeus.

Tekemällä kaupat uudesta Victory Gunnerista tai Indian Scoutista 1.2.2015 mennessä saa paitsi varmistettua pyörän toimituksen heti kevääksi, myös Biker’s Checkin, jolla saa 1000 eurolla alkuperäisiä Victory- tai Indian-varusteita ja -asusteita oman valinnan mukaan.
 

Uusin numero