​Patrik Pulkkisen Moto3-avauskilpailusta pannukakku – ulosajo viime hetkillä

Pulkkisen paras kierrosaika kilpailussa oli 2:12.337, kun kärkimiehet paukuttelivat tasaisesti 2:07-2:08 kierroksia.

Kilpailun voitti Leopard Racingin espanjalainen Joan Mir, mutta voittotaistelussa oli peräti yhdeksän kuljettajan nippu.  British Talent Teamin John McPhee oli kakkonen vain 0.135 sekuntia perässä. Kolmas oli Del Conca Gresini Moto 3 -tiimin Jorge Martin 0.083 perässä McPheetä.

”Oli uskomaton kilpailu, pakko kiittää tiimiä, pyörä oli tänään erinomainen. Oli hienoa ottaa täällä urani toinen voitto, kilpailu oli erittäin tiukka ja tasainen, mutta onnistuin kääntämään sen edukseni”, Mir kommentoi tuoreeltaan kisan jälkeen.

Viisi ensimmäistä kuljettajaa ajoivat kaikki Hondan pyörillä.

Aki Ajon tiimin Red Bull KTM Ajon Niccolo Antonelli oli seitsemäs 0.661 kärjestä, joten taistelu oli erittäin tasainen. Toinen Ajon tiimin kuljettaja Bo Bendsneyder kolaroi ja ajoi maaliin joukon viimeisenä reilusti yli minuutin kärjestä.