​Octanen verkkokauppa uudistuu – tuotevalikoima tuplaantuu

Octanen mukaan nyt tehdään maailmanluokan helppokäyttöinen nettikauppaa, jossa esimerkiksi varastosaldo on koko ajan ajan tasalla.

Toimituksen voi valita joko Postin, SmartPostin, Lähellä-paketin tai kotitoimituksen kautta, tilauksen voi myös noutaa myymälästä.

Kaupanteko on nyt optimoitu mobiili- ja tablettilaitteille, sillä iso osa nettiostoksista tehdään näillä laitteilla.

Sivuille voi nyt myösa rekisteröityä, jolloin voi tarkkailla tilaushistoriaansa ja hyödyntää tilaajakohtaisia alennuksia.

– Yksi pääpointti on ollut rakentaa sellainen laaja ja monipuolinen nettikauppa, jota on mahdollisimman helppo ja nopea käyttää, Octanen Jarkko Sutinen kertoo.

– Nettikauppa on aivan selkeästi tätä päivää sekä tulevaisuutta, vaikka meilläkin on omat syymme pyörittää myös myymälää. Kaksi myyntimuotoa tukevat erinomaisesti toisiaan. Nettikaupan on ehdottomasti oltava valikoimaltaan laaja ja kuten sanottua, nopea sekä helppokäyttöinen.

Uusi Octane.fin valikoima lähes kaksinkertaistuu aiempaan verrattuna. Tuotteita on lähemmäs 400 000 kappaletta. Tarjolla on niin ajovarusteita kuin moottoripyörien tarvikkeita, varaosia ja voiteluaineita sekä offroad- että katupuolelle. Myös ATV ja moottorikelkkailu kuuluvat valikoimaan. Saatavilla on lisäksi maastopyöräilyvarusteita ja vapaa-ajan asusteita.

Uusin numero