Bild
Seuraava artikkeli

Uudistunut TomTom RIDER

Uutiset

navigaattorimallisto joka tekee moottoripyöräilystä entistä nautinnollisempaa

- Moottoripyöränavigaattorissa on nyt enemmän valmiita reittejä

TomTom tuo markkinoille uudistuneen RIDER-moottoripyöränavigaattorien valikoiman. RIDER 42, 420 ja lippulaiva 450 antavat moottoripyöräilijöille yhä enemmän informaatiota elämyksellisten reittien löytämiseksi. Koko mallisto on varustettu ohuen tai paksun ajohansikkaan kosketukseen reagoivalla kosketusnäytöllä, joka toimii säässä kuin säässä.

RIDER 450 sisältää 150 valmista, muun muassa MotoPlussan, Adventure Bike RIDERin ja Tourenfahrerin kuratoimaa reittiä eri puolilla maailmaa. Näyttöä napauttamalla saa näkyviin lähistöllä olevat moottoripyöräilijää kiinnostavat palvelut, kuten levähdyspaikat, ravintolat ja hotellit sekä jopa moottoripyörämuseot. RIDER 450 -moottoripyöränavigaattori sisältää myös globaalit kartat veloituksetta laitteen käyttöiän ajaksi sekä reaaliaikaiset liikenne- ja valvontakameratiedot.

"Saamamme asiakaspalautteen perusteella on selvää, että moottoripyöräilijät janoavat pientä seikkailua ja elämyksellisiä reittejä. Ajajat voivat etsiä sellaiset tiet, jotka sopivat juuri sen hetkiseen tilanteeseen. Mutkittelua ja mäkisyyttä säätämällä voi valita joko levollisen ja suoran tai jännittävämmän reitin", sanoo TomTomin kuluttajatuotteista vastaava johtaja Corinne Vigreux.

Uudistunut TomTom RIDER -navigaattorimallisto tulee saataville Euroopassa 25.4. alkaen.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.