Bild
Seuraava artikkeli
Cardinal Britten V 1100 on ensimmäinen John Brittenin erityislaatuisista luomuksista.

Cardinal Britten palasi parrasvaloihin

Uutiset

Legendaarisen John Brittenin ensimmäinen pyörä, Cardinal Britten vaurioitui Christchurchin maanjäristyksessä vuonna 2011. Nyt pyörä on entisöity ja jälleen yleisön nähtävillä.

Uudessa-Seelannissa, Nelsonin New Zealand Classic Motorcycles –museossa esiteltiin 26. maaliskuuta museon pyörävalikoiman uusin lisäys, ensimmäinen legendaarisen John Brittenin valmistama moottoripyörä, Cardinal Britten.
 
Pyörä saatiin pelastettua raunioituneen Christchurchin keskustassa sijaitsevasta myymälästä tuhoisan vuoden 2011 maanjäristyksen jälkeen ja nyt entisöinnin jälkeen se sai kodin Nelsonista. Pyörän esittelytilaisuudessa olivat mukana John Brittenin leski Kirsteen, Brittenille hiilikuituosat valmistanut Jason Monopoli ja alkuperäisen suunnittelutiimin jäsen John Shand.
 
Aikanaan uskomattoman edistyksellisiä Britten V 1000 ja V 1100 –malleja on valmistettu 10 kappaletta vuodesta 1991 alkaen. Lisäksi Britten rakensi yhden prototyypin. New Zealand Classic Motorcycles –museon näyttely koostuu uuden lisäyksen myötä 291 moottoripyörästä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.