Yyterissä on luvassa tiukkaa vääntöä liigapisteistä

oukkue on ajanut jo kuusi kauden kahdeksasta ottelustaan, joten tähän otteluun on sen ajojärjestys jälleen päivitetty. Joni Keskinen nousee kantamaan lauantaina ykköskuljettajan ajoliiviä, kun Jere Lehtonen puolestaan palaa kolmosnumerolle.

Vieraista Varkauden Ankkurit esiintyy vakiokoonpanollaan, kun Mustosen veljekset saavat rinnalleen Niklas Säyriön ja Janne Nymanin.

Hyvinkään Sand Blowersilla Teemu Lahti on työesteiden takia sivussa, ja hänet korvaa Markku Autio. Timo Lahti ottaa jälleen kannettavakseen päävastuun ykkösnumerolla, tehtävä jonka hän on esimerkillisesti kauden otteluissaan suorittanut.

Myös Kotkat saapuu Poriin vakiokokoonpanollaan. Käsivammastaan toipunut Juha Hautamäki on myös jälleen mukana. Hautamäen kahden ottelun poissaolo kokoonpanosta oli sikäli erikoista, että edellisen kerran hän on jäänyt speedwayn SM-liigassa otteluista pois vuonna 2008.

Kotijoukkueen Jere Lehtoselle lauantain ottelu on uran 20. speedwayn SM-liigassa. Kotkien Jooa Partanen puolestaan metsästää uransa sadatta SM-liigapistettä. Ennen ottelua niitä on kasassa 97. Lauantain ottelu alkaa ajajaesittelyllä kello 14.50 ja liput maksavat 10 euroa.

Speedwayn SM-liiga, ottelu 8 Pori, kokoonpanot:
Porin Nopea Racing: 1) Joni Keskinen, 2) Marko Suojanen, 3) Jere Lehtonen, 4) Niilo Vuolas
Ankkurit: 1) Jesse Mustonen, 2) Aki-Pekka Mustonen, 3) Niklas Säyriö, 4) Janne Nyman
Sand Blowers: 1) Timo Lahti, 2) Jari Mäkinen, 3) Markku Autio, 4) Aarni Heikkilä
Kotkat: 1) Juha Hautamäki, 2) Mika Loppi, 3) Jooa Partanen, 4) Tero Aarnio
 
SM-liigan sarjatilanne:
1) Haukat 5 ottelua (+188 eräpistettä) 23 sarjapistettä, 2) Sand Blowers 5 (+158) 20, 3) Kotkat 4 (+133) 16, 4) Porin Nopea Racing 6 (+75) 13, 5) Ankkurit 4 (+87) 11.
 

Uusin numero