Youthstream tyytyväinen Hyvinkään MM-rataan

Suomi isännöi tänä kesänä historian ensimmäistä kertaa motocrossin MX1- ja MX2-luokkien MM-osakilpailua. Uuden kisapaikan ollessa kyseessä tekee sarjan promoottori Youthstream aina yhdessä kilpailujärjestäjien kanssa ratatarkastuksen, jonka yhteydessä sovitaan myös mahdollisista muutostarpeista. Näin tehtiin myös Hyvinkäällä yhdessä Hyvinkään moottorikerhon kanssa.

Toukokuun alussa MX65 ja MX85 -luokkien EM-kisanäyttämönä toimineen Hyvinkään radan eteen on tehty koko kevään ajan paljon työtä, jotta se täyttäisi MM-kilpailun vaatimat edellytykset.

Youthstreamin toimitusjohtaja Daniele Rizzi sekä radan suunnittelija ja rakentaja Greg Atkins olivatkin tyytyväisiä näkemäänsä ja rataan tullaantekemään ainoastaan pieniä muutoksia ennen MM-koitosta.

Myös tapahtuman suunnitelmat saatiin vietyä rata- ja varikkokartoille promoottorin edellyttämällä tavalla. Niinikään varikkoalueet saivat kiitosta kokonsa ja toimivuutensa puolesta.

Kilpailunjohtaja Tapio Kiivanen oli tyytyväinen Youthstreamin edustajien visiitin antiin sekä hyvään yhteistyöhenkeen, joka tahojen välillä on.

Hyvillään oli myös SuomenMoottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist, joka osallistui tarkastukseen. Suomi on valmis tasan kahden kuukauden päästä koittavaan MM-isännöintiin.

Niinikään Suomen motocrosshuiput Toni Erikssonin johdolla ovat valmiina kotikoitokseen. Miehet hakevat vauhtia Hyvinkäälle muun muassa ensi lauantain Air & Motor Show Live -tapahtumasta, jonka varikolla he ovat mediankin tavattavissa.

Uusin numero