Yllätysnimi Baz hämmentämään Kallion MotoGP-kuvioita?

Moto2-luokan maailmanmestaruudesta kamppailevalla Kalliolla piisaa kysyntää ja ottajia, se on selviö.

Kallio, 31, on nopea, taitava ja kokenut, mutta se ei MotoGP-sarjan valtapelissä ikävä kyllä aina riitä, kun kotimaa on eteläisemmästä Euroopasta katsottuna kaukainen Suomi.

MotoGP-sarjaa hallinnoiva ja sen kaupalliset oikeudet omaava Dorna on viimeisimpien tietojen mukaan valmis tukemaan ranskalaisen Loris Bazin, 21, siirtymistä Jorge Martinezin johtamaan Aspar-tiimiin.

Taustalla on se, että Dorna haluaisi nähdä kuninkuusluokassa ranskalaisen kuljettajan. Tässä kuviossa vaakakupissa painaa tietenkin myös Le Mansissa ajettava Ranskan GP.

Baz kilpailee Superbike-luokan MM-sarjassa Kawasakin tehdastiimissä ja hallitsevan mestarin, sarjaa johtavan britti Tom Sykesin rinnalla.

Baz on MM-pisteissä neljäntenä, kun tynkäkaudesta on ajamatta enää kolme osakilpailua. Superbiken MM-sarjan kauden kymmenes osakilpailu ajetaan tulevana viikonvaihteena Jerezin radalla Espanjassa.

Jerezin radalla nähdään myös suomalaisväriä Superstock 600-luokan EM-sarjassa kilpailevien Kallio Racingin kuljettajien Niki Tuulen, Eemeli Lahden ja Valter Patrosen hahmoissa.
 

Uusin numero