Yllättävä kilpailu valittiin vuoden parhaaksi MotoGP-tapahtumaksi

Kolmen päivän aikana Chang International -radalla kävi peräti 220 000 katsojaa. Se oli koko kauden isoin yleisömäärä. Itse kilpailun voitti maailmanmestariksi ajanut Marc Marquez.

Valinnasta kertoi Grand Prix Commission.

“Kaikki MotoGP-varikolla odottivat, millainen Thaimaan GP:stä tulisi. Odotimme malttamattomina, että pääsemme sinne, odotukset olivat korkealla. Nyt voimme todeta sen olleen koko kauden paras GP monessakin mielessä. Odotimme hyvää kilpailua, mutta emme olleet varmoja, mihin he kykenisivät”, kertoo tiimien yhdistyksen IRTA:n johtaja Herve Poncharal.

”Kaikki sujui todella sulavasti, järjestäjien sitoutuminen oli fantastisella tasolla ja he yrittivät ratkaista kaikki eteen tulleet ongelmat viikonlopun aikana nopeasti. Yleisö ja ihmiset olivat todella hienosti mukana ja erittäin iloisia, kaikilla oli koko ajan hymy kasvoillaan.”

Poncharal kehuu erityisesti paikallisia faneja.

“Fanien tuki oli jotakin aivan uskomatonta. Lisäksi rata-alueelle pääsy oli tehty helpoksi, he todellakin osoittivat, että ymmärtävät, mitä MotoGP on. On tärkeää, että meille erittäin merkittävällä markkina-alueella pystytään järjestämään näin upea tapahtuma. Thaimaa on loistoesimerkki kaikille muille maille, heidän tapahtumastaan on kyllä vaikea pistää paremmaksi.”

Chang International Circuitin johtaja Newin Chidchob oli otettu valinnasta.

”Olen niin Buriramin kuin koko Thaimaan kansalaisten puolesta erittäin ylpeä tästä valinnasta vuoden parhaaksi MotoGP-tapahtumaksi. Totta kai kilpailuviikonloppuun valmistautuessa meillä oli myös lukematon määrä ongelmia ja haasteita. Voitimme ne ja kasvoimme sen avulla, mikä johti lopulta erittäin menestykselliseen tapahtumaan. Haluan kiittää Buriramin kaupunkia, joka antoi thaimaalaisten näyttää osaamistaan maailmalle. Meistä tuli todella yhtenäinen joukko, ja saimme tehtyä tapahtumastamme viihdyttävän ja unohtumattoman kokemuksen ympäri maailmaa saapuneille vieraillemme”, Chidchob hehkutti.
 

Uusin numero