Yamahan Muistojen Imatranajojen pääyhteistyökumppani

Konekesko Oy, Yamaha Classic Racing Team ja Imatran Moottorikerho solmivat yhteistyösopimuksen ensi kesän Muistojen Imatranajot -tapahtumasta 24.-25.7.2010. Yamaha on tapahtuman 2-pyöräisten pääyhteistyökumppani ja tuo tapahtumaan Yamaha Classic Racing Teamin.

Yamaha Classic Racing Team on ainoa valmistajan tukema klassikkopyörien tiimi maailmassa. Tiimi on perustettu vuosituhannen vaihteessa ja se kiertää Euroopassa aktiivisesti eri klassikkopyöräkilpailuissa. Tiimin kuljettajat ovat kaikki 60-70-luvulla Yamahan tehdastallissa kilpailleita nimekkäitä kuljettajia, mukana on myös suomalainen Pentti Korhonen. Teamin managerina toimii Ferry Brouwer, joka on toiminut 1960-1970 luvulla tehdastallin palveluksessa mm. Jarno Saarisen ja Tepi Länsivuoren mekaanikkona.

Ensi kesänä Imatralla nähtävien pyörien joukossa on myös muutama todellinen harvinaisuus ja mukaan on alustavasti lupautunut myös edelleen hyvin tunnettuja kuljettajia. Lopullinen listaus pyöristä ja kuskeista julkistetaan keväällä 2010.

Uusin numero