Yamahan MP-asentajien taitokisan voittaja matkaa Amsterdamiin – mestys siellä takaa vielä paremman matkan

Yamaha kouluttaa kaikkien tuotelinjojensa asentajia vuosittain sekä online-koulutuksien että perinteisin kurssein. Osa moottoripyöräasentajien koulutusta on tietoja ja taitoja mittaava Euro Technician Grand Prix -kilpailu, jonka Suomen osuus on käyty loppuvuodesta 2017. Voittajaksi selviytyi espoolaisen Motoville Oy:n Ville Sundberg.
 
Yamahan teknisen koulutuksen tavoitteena on huolehtia tärkeän jälkimarkkinoinnin korkeasta laatutasosta. Asentajien osaamista kehitetään sekä tiedollisella, että käytännön tasolla. Technician Grand Prix -kilpailu on osallistujilleen erinomainen mahdollisuus parantaa sekä yksilötason, että koko huoltopisteen osaamista paremman asiakaskokemuksen tarjoamiseksi.
 
Suomen kisan kolme parasta olivat:
1.    Ville Sundberg, Motoville Oy, Espoo
2.    Daniel Ahlroth, Veljekset Ahlroth, Mustio
3.    Otto Karhunen, Boom Bike Oy, Vantaa
 
Ville Sundberg lähtee Suomen edustajana maaliskuussa Amsterdamissa kilpailtavaan ETGP:n finaaliin, jossa kohtaavat Euroopan maiden parhaat asentajat. Edustustehtävä ei ole Villelle uusi, hän oli myös vuotta aiemmin mukana pitämässä Suomen lippua korkealla. Euroopan kolme parasta asentajaa pääsevät Japaniin, syksyllä kilpailtavaan maailman parhaiden Yamaha MP-asentajien finaaliin, World Technician Grand Prix -kisaan.
 

Uusin numero