Yamahan MotoGP-tiimille uusi nimisponsori

Viime vuodet Yamahan pääsponsori on ollut Movistar, mutta kaudesta 2019 alkaen se on energiajuomajätti Monster Energy Company. Tiimin nimeksi tulee Monster Energy Yamaha MotoGP Team.
Monster Energy on ollut Yamahan virallinen tiimisponsori vuodesta 2013 asti.

”Olemme todella tyytyväisiä, että pääsimme Monster Energyn kanssa sopimukseen heidän siirtymisestään nimisponsoriksemme. Monster Energy saa nyt yhä näkyvämmän paikan maailman suosituimpiin kuuluvassa moottoriurheilulajissa. Uskomme, että tästä sopimuksesta on paljon hyötyä molemmille brändeille ja tämä tulee avaamaan aivan uusia mielenkiintoisia markkinointimahdollisuuksia”, sanoo Yamaha Motor Racingin toimitusjohtaja Lin Jarvis.

Myös Monster Energyn pääjohtaja Rodney Sacks oli innoissaan sopimuksen syntymisestä.

”On suuri kunnia ilmoittaa, että avaamme nyt aivan uuden luvun kymmenvuotisen MotoGP-yhteistyöhistoriamme aikana. Olemme jo aiemmin saaneet jakaa intohimomme moottoriurheiluun mm. Valentino Rossin, Maverick Vinalesin, Jorge Lorenzon, Cal Crutchlowin ja Johann Zarcon kanssa, nyt tämä laajeneva yhteistyömme Yamahan perheen kanssa avaa uusia uria ja tulee olemaan meille huikean jännittävä kokemus.”
 

Uusin numero