Yamahan MotoGP-tiimi vahvisti odotetusti pitkän linjan pääsponsorin

Yamahalla ei ole ollut MotoGP-luokassa pääsponsoria sitten vuoden 2010 jälkeen, kun Fiat nosti kytkintä Valentino Rossin siirtyessä kahdeksi kaudeksi Ducatille.

Yamaha ei onnistunut houkuttelemaan pääsponsoria vielä viime kaudeksi Rossin paluun myötä, mutta nyt myös tämä tavoite on viety maaliin.

Rossin ja hänen tiimikaverinsa Jorge Lorenzon Yamaha-pyörät esitellään uudessa värityksessään 19. maaliskuuta Qatarissa, eli MM-kauden avaavan viikonvaihteen alla.

Movistar on jo takavuosilta tuttu MotoGP-luokasta. Nyt se komeilee uudelleen ratamoottoripyöräilyn parrasvaloissa “Movistar Yamaha MotoGP Team” -nimen myötä.

– Tämä on iso päivä urheilullemme. Olemme iloisia saadessamme toivottaa Movistar-brändin takaisin MotoGP:n maailmaan näin näyttävästi. Olemme myös ylpeitä siitä, että aiemmin monia lahjakkaita kuljettajia tukenut yhtiö valitsi meidät kumppanikseen paluussaan moottoriurheiluun, toteaa Yamaha Motor Racing’in toimitusjohtaja Lin Jarvis.

– Viiden vuoden mittainen sopimus tarjoaa molemmille osapuolille erittäin tukevan pohjan ottaa kaikki hyöty irti yhteistyöstä ja tehdä suunnitelmia ei vain lyhyellä, mutta myös strategisesti pitemmällä aikavälillä. Pitkän aikavälin sitoumus on samalla vahva ja rohkaiseva luottamuksen osoitus myös muita kumppaneitamme kohtaan. Olemme yhdessä valmiina aloittamaan maailmanmestaruuden tavoittelun, julistaa Jarvis.

Australiassa Bridgestonen rengastestijakson keskiviikkona päättänyt Rossi myhäili hänkin tiedossa jo toki olleen sopimuksen synnystä.

– Olen hyvin iloinen siitä, että Yamahan MotoGP-luokan tehdastiimillä on nyt uusi pääsponsori. Ensi kaudesta tulee minulle ja Yamahalle erittäin tärkeä. Toivotan samalla Movistarin sydämellisesti tervetulleeksi tähän uuteen seikkailuun, muotoilee Rossi.
 

Uusin numero