Yamahan moottoripyöräkausi 2012 avataan 10.-11.2.

Yamaha-moottoripyöräjälleenmyyjät neljällä paikkakunnalla esittelevät uudet 2012 Yamaha moottoripyörä-, maxiskootteri- ja mopomallit samanaikaisesti. Yamaha Centerit Vantaalla, Tampereella ja Kuopiossa sekä MP-Team Turussa toivottavat kaikki moottoripyöräharrastajat tervetulleiksi.
 
– Tämä on Yamahalta uusi, asiakkaitamme paremmin huomioiva konsepti, joka on kehitetty muuttuvissa olosuhteissa yhdessä maahantuojan ja kauppiaiden kanssa. Kuluttajan näkövinkkelistä näin pääsee paremmin tutustumaan rauhassa Yamaha-tuotteisiin sekä tekemään tuttavuutta oman alueensa kauppiaaseen. Tulemme varmasti pitämään useampia esittelypäiviä pitkin vuotta ja siten vahvistamaan asiakassuhteitamme, kertoo Yamaha Center Tampereen kauppias Lasse Lähteenmäki.
 
Yamahan tärkeimmät moottoripyörien uutuusmallit vuodelle 2012 ovat Yamaha YZF-R1 ja Yamaha TMAX -maxiskootteri. Yamaha TMAX -maxiskootterin suosiosta Euroopassa kertoo se, että malli oli monta vuotta perättäin koko Euroopan myydyin 2-pyöräinen.
 
Skootterimopoissa uusin trendi on motocross-tyylisellä ohjaustangolla olevat mallit ja ensiesittelyssä oleva uusi Yamaha BW's Naked on siten täydellinen vaihtoehto suomalaisille nuorille.
 
Esittelypäivien aikana jälleenmyyjillä on kaikenlaista kuluttajia kiinnostavaa tarjolla. Muun muassa ennakko-ostajan etuihin kuuluva 500€ arvoinen Yamaha Bike Cheque -etuseteli (yli 600-kuutioisiin moottoripyöriin), erilaisia tapahtumia sekä varustetarjouksia. Lisäksi esittelypäivien aikana jälleenmyyjät jakavat ensimmäisille Yamaha-asiakkaille yllätyslahjan.
 
Jälleenmyyjäliikkeet ovat esittelypäivinä 10. – 11.2.2012 avoinna seuraavasti:
 
•    perjantaina 10.2. kello 10:00-18:00 (Turussa kello 20:00 asti)
•    lauantaina 11.2. kello 10:00-14:00
 
 

Uusin numero