Yamahalta uusi Ténéré 700 World Rally

Ensin Ténéré 700, sitten Ténéré 700 Rally Edition, Ténéré 700 World Raid ja nyt Ténéré 700 World Rally. Pysyitkö perässä?

Ténéré 700 World Rally -malli juhlistaa Yamahan erämaaralliperinnettä 40 vuoden ajalta. Pyörä on erikoisvarusteltu ja se on saatavilla tyylikkäällä Yamaha Rally Racing -värityksellä. Ténéré 700 World Rally on suunniteltu pitkän matkan seikkailupyöräksi, joka kunnioittaa Yamahan perinteitä aina legendaarisen Pariisi-Dakar-rallin alkuaikojen saavutuksista lähtien. Vuonna 1983 esitelty alkuperäinen Ténéré on yksi 1900-luvun vaikutusvaltaisimmista erämaarallipyöristä.

Uuden Ténéré 700 World Rally -mallin varusteisiin kuuluvat ensiluokkainen KYB-jousitus, 23 litran polttoainesäiliö, Akrapovičin titaaninen äänenvaimennin ja kaksiosainen istuin. Lisäksi pyörässä on viisituumainen värillinen TFT-mittaristo älypuhelinliitännällä, kolmitoiminen ABS ja säädettävä Öhlins-ohjausiskunvaimennin.

Ténéré 700 World Rallyn tekniset ominaisuudet

·         Yamaha Rally Racing -väri

·         Kevyt Akrapovič Slip-on -äänenvaimennin

·         Kaksiosainen sivuille asennettu 23 litran polttoainesäiliö

·         Laadukas, 43 mm, KYB-etuhaarukka, joustoliike 230 mm

·         Säädettävä Öhlins-ohjausiskunvaimennin

·         Takana alumiininen, lisäsäiliöillä varustettu iskunvaimennin, 220 mm:n joustoliike

·         Erityinen Flat Rally -tyylinen kaksiosainen istuin

·         Viisituumaisella TFT-värinäytöllä, älypuhelinyhteydellä ja kolmella teemalla varustettu mittaristo

·         Kolmitoiminen ABS-järjestelmä

Ténéré 700 World Rallyn värit, saatavuus ja hinta

Uusi Ténéré 700 World Rally -malli on saatavana Trophy Blue -värisenä, mustalla etuhaarukalla, mustanharmaalla istuimella ja mustilla vanteilla. Saatavilla Suomessa heti kesäkuun alusta 2023 alkaen. Ténéré 700 World Rally:n hinta on 18 547,46 € (sisältäen alv. 24%).

Uusin numero