Yamahalta MT-09 Street Tracker

Yamaha MT-09 Street Tracker on scrambler-henkinen kokonaisuus, jonka ulkoasuun on haettu ideoita dirt track -kilpapyöristä. Tuloksena on pyörä kuljettajille, jotka hakevat pyörältään enemmän tunnetta ja yksilöllisyyttä. Korkealaatuiset osat ja mattaväritys ovat osa pyörän henkeä.  Hiilikuituinen etulokasuoja, sen alumiiniset kiinnikkeet sekä pyörässä olevat alumiiniset numerokilvet edessä ja sivuilla tuovat pyörään urheilullisuutta. Satulan kapea ja tasainen muotoilu ja hieman leveämmät jalkatapit helpottavat pyörän hallintaa ja ajajan liikkumista kiihdytyksissä sekä kallistamisissa.

MT-09 Street Trackerin runko on mattamusta, samoin kuin kolmesylinterinen 850-kuutioinen moottori, jonka sylinterinkansi on pronssin värinen. Pronssin sävy toistuu myös vanteissa.  Lisäksi kullan väriset keulaputket tuovat lisää tyyliä. Akrapovic on kehittänyt uutuuteen lisävarusteeksi äänenvaimentimen, joka lisää kallistusvaraa ja tukee äänimaailmallaan hyvin pyörän tyyliä.

– Mallista Suomeen tulee vain ABS-versio ja sen hinta vahvistetaan myöhemmin. Ensimmäiset pyörät ovat maassa syksyllä, kertoo Konekesko Oy Yamaha Motorin myyntipäällikkö Tero Karhunen.

Viimeisin numero