Yamaha Tech 3:n pomo vihjaa: ”Yonny Hernandez vahva ehdokas Jonas Folgerin tilalle”

Tiimipäällikkö Herve Poncharal sanoo, että ehdokkaita Folgerin korvaajaksi ei ylipäätään ole kovin monta. Kaikilla kovilla kuljettajilla on jo omat sopimuksensa täksi kaudeksi. Myös Hernandez on sopinut ajavansa kauden WSBK:ssa Pedercini Kawasakilla, mutta silti vaihto MotoGP:hen on yhä mahdollinen.

”Lähes kaikilla huippukuljettajilla on sopimukset voimassa, joten olen erittäin iloinen, kun Mr Pedercini antoi Yonnylle tilaisuuden testata meillä. Nythän pääsee näyttämään, mitä pystyy tekemään Yamahan MotoGP-pyörällä. Päätöksiä emme kuitenkaan tee ennen kuin Sepangin testit ovat ohi”, Poncharal sanoo Motorsport.comilla.

”Analysoimme tarkasti Yonnyn ajot testeissä. Hän on ilman muuta vahva ehdokas myös kisakuljettajaksemme, lista on kovin lyhyt.”

29-vuotias Hernandez ajoi MotoGP:ssä 2012-2016, MM-sarjan paras sijoitus oli 14:s Pramac Ducatilla 2015. Hänen paras sijoituksensa kilpailuissa oli seitsemäs. Tosin hänet muistetaan Assenista kaksi vuotta sitten, kun hän johti kilpailua märissä oloissa kunnes ajoi ulos.

”Olen ensinnäkin todella pahoillani Jonas Folgerin puolesta, kun hän ei pysty ajamaan kilpaa tällä kaudella. Toivon todella, että hän pystyy palaamaan radoille mahdollisimman pian. Samalla olen kuitenkin todella iloinen saadessani tämän fantastisen tilaisuuden ajaa jälleen MotoGP-pyörällä. On hienoa päästä kokeilemaan kykyjään hienolla pyörällä hienossa tiimissä”, Hernandez sanoi.
 

Uusin numero