Yamaha NIKEN vierailee Suomessa viikonlopulla – Koeajettavissa Vantaan Yamaha Centerissä


Elokuun 18.-19. päivinä on ainutlaatuinen mahdollisuus ajaa Yamahan uuden sukupolven moottoripyörää, NIKENIä Suomeen yltävällä koeajokiertueella.

Yamaha NIKEN astuu vihdoinkin parrasvaloihin ja suurella yleisöllä on mahdollisuus kokea uudenlainen ajoelämys. Yamahan kehittämä LVM-tekniikka (Leaning Multi Wheel) perustuu kahteen kallistuvaan etupyörään. Radikaalin ohjausrakenteen ansiosta NIKEN tuo moottoripyöräilyyn aivan uuden ulottuvuuden.
NIKENin rakenteen vakaus etenkin kaarreajossa mahdollistaa myös vähemmän kokeneelle kuljettajalle nykyisten superpyörien kaltaisen kaarreajoelämyksen mutkaisella maantiellä. Kun tämä yhdistetään kolmisylinterisen, 847 cc:n, Yamaha CP3 crossplane -moottorin kykyihin, on kokonaisuus niin suorituskyvyltään kuin ajettavuudeltaan jotain täysin uudenlainen.
NIKEN Demo Tour -kiertueella sinulla on ensimmäisten joukossa mahdollisuus nyt itse koeajaa Niken. Kiertueen asiantunteva henkilökunta opastaa koeajoon osallistuvia ja antaa myös ajovinkkejä.
Suomen NIKEN Demo Tour on 18.-19.8.18 Vantaalla Yamaha Centerillä, Tuupakantie 1, Kehä III, lauantaina 18.8. klo. 10-15 ja sunnuntaina 19.8. klo. 10-14. Koeajopyöriä on useampi, joten saavu paikalle ja ilmoittaudu mukaan seuraavalle ohjatulle kierrokselle.

Uusin numero