Yamaha kahdella kotkalaisella supermotomestarilla kauteen 2014

Yamaha Motor aikoo vuonna 2014 tulla lähemmäs suomalaisiakilpailijoita ja varikoita. Maahantuoja tulee tukemaan yhä useampaa moottoriurheilijaa eri lajeissa.

Tuoreimpana kiinnityksenä on supermoton hallitseva Suomen mestari Kalle Toronen, joka liittyy Yamaha Racing Team Finlandin väreihin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Yamaha tukee suoraan maahantuojana supermoton soolo-luokan ajajaa.

– Me haluamme tänä vuonna panostaa yhä enemmän konkreettisesti moottoriurheilijoihin ja kilpailutoimintaan. Kalle on osoittanut hienoja otteita viime vuosien aikana ja hän tulee varmasti menestymään myös ensi kaudella, kun alla on täysin uudistunut 2014 Yamaha YZ450F, Yamaha Motorin myyntipäällikkö Tero Karhunen toteaa.

Karhulan Moottorikerhon Toronen on myös luonnollisesti innoissaan maahantuojan osoittamasta tuesta.

– Totta kai fiilikset ovat nyt erittäin hyvät. Motivaatiota tuli roppakaupalla lisää, kun saa näin hienon merkin taakseen. Ensi kauteen lähdetään vain yksi tavoite mielessä ja se on mestaruuden uusiminen, Toronen intoilee.

Yamahalla on nyt hallussaan oikea supermoton kotkalainen superkaksikko, kun ATV-luokan Suomen Cupin ylivoimaisesti kaudella 2013 nimiinsä vienyt Timo Lehto jatkaa niinikään merkin väreissä.

– Olen ollut erittäin tyytyväinen pitkään yhteistyöhistoriaan Yamahan kanssa. Oli mahtavaa saada myös Kalle kilpailemaan merkin alle ja olenkin varma, että tällä yhdistelmällä tehdään kovaa tulosta ensi kaudella, jo vuosia Yamahan väreissä menestystä niittänyt Karhulan Moottorikerhon mies toteaa.
 

Uusin numero