Yamaha Center -verkkopalvelu uudistuu

Yamaha Centereiden täysin uudistettu verkkopalvelu on avattu 3.2.2016. Sivuilta löytyy laaja valikoima vapaa-ajanviettoon tarkoitettuja laitteita, varusteita, tarvikkeita ja varaosia sekä niiden verkkokauppa. 
 
Palvelukokonaisuuteen kuuluu verkkokaupan tilaustuotteet sekä tarjouspyyntötuotteet. Käynnistysvaiheessa tilattavien tuotteiden lukumäärä on yli 30.000 tuotetta. Kevään kuluessa tuotemäärää pyritään nostamaan yli 40.000 tuotteeseen. Tarjolla on alkuperäisten Yamaha-varaosien ja tarvikkeiden lisäksi muiden merkkien tarvikeosia ja varusteita. Uusia tarjouspyyntötuotteita on yli 300 sisältäen maalla ja vesillä käytettäviä vapaa-ajan laitetta. Sesonkien mukaan tarjolla tulee olemaan myös käytettyjä laitteita.
 
Palvelun kehittämisessä on panostettu käytettävyyteen, helppoon selailuun ja tuotteiden hakutoimintoihin. Tuoreimmat uutiset, asiakastarinat ja kampanjat ovat hyvin esillä. Lisäksi  yhteydenotto on tehty mahdollisimman helpoksi asiakkaan.
 
Tilaaminen ja tarjouspyyntöjen tekeminen on yksinkertaista. Maksaminen voi tapahtua verkkopankin ja luottokorttien lisäksi myös kertaluotolla; joko laskulla tai erämaksuna. Rahoituslaskurin avulla saa hankinnan suuntaa-antavan rahoitusesimerkin. Tarjouspyynnöt voi kohdistaa haluamaansa myymälään. Toimituksen voi valita haluamallaan tavalla, joko Postin eri vaihtoehtojen kautta esim. suoraan kotiin tai noutamalla valitsemastaan Yamaha Center -myymälästä.
 
Yamaha Center -myymälät sijaitsevat Kuopiossa, Salossa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

Uusin numero