WSBK:n Kärkikuskit tentissä

Keskellä istuva hallitseva mestari, Jonathan Rea kiitteli Kawasakia hyvästä työstä ja kertoi motivaation pysyvän korkealla, kun alla kiekuu uusi ZX 10RR. Vasemmalla istuva Pata Yamahan Alex Loweskin kiitteli kalustoaan ja kertoi Yamahan kehitystyön olleen tuloksekasta.

Britin vierellä oleva MV Agustalle siirtynyt Leon Camier luottaa myös oman kulkupelinsä kilpailukykyyn. Äärimmäisenä vasemmalla hattuaan näpelöivä Jordi Torres ei ollut tyytyväinen testien kulkuun, mutta vakuutti BMW-tiimin tekevän ympäripyöreitä päiviä raon umpeen kuromiseksi.

20172502144548.png?itok=ZPWzJB45

Rean oikealla puolella istuva Chaz Davies luottaa Ducatin iskukykyyn ja on mielissään uudesta tiimikaverista Marco Melandrista. Ducati-miehen vieressä istui sarjan rookie, Stefan Bradl, Motokakkosten mestari vuosimallia 2011 vaihtoi tälle kaudelle WSBK-luokkaan ja Hondan tehdastiimiin. Saksalainen ei myöskään ollut tyytyväinen alkukauden testien antiin, mutta vakuutti, että yhdessä tiimikaverinsa Niki Haydenin kanssa tonninen Honda saadaan pelaamaan ja kahden maailmanmestarin tiimi nousee kärkeen.

Bradlin vieressä istuskeli toinen MotoGP-luokasta Superbikeen siirtynyt Eugene Laverty. Italialaisen työnantaja säilyy samana, sillä mies puikottaa Milwaukee-tiimin Apriliaa. Kaveri uhosi motivaation olevan kohdillaan ja Aprilian erittäin kilpailukykyinen.

20172502144602.png?itok=M2bwS43I

Äärimmäisenä vasemmalla istuskeli villillä kortilla kotikisaan osallistuva australialaispilotti Joshua Brookes, joka naureskeli rakastavansa kisaamista niin paljon, että pisti kaikki rahansa peliin ja hankki briteistä superbike-luokkaan rakennetun Yamaha R1:sen.

Uusin numero