Weckman jatkoi voittoputkeaan SM-motocrossissa

50-kuutioista nelitahtista Hondaa kuskaava 14-vuotias sipoolainen ajoi aika-ajoissa yli kolmen sekunnin pohja-ajan ja hän voitti molemmat kisaerät yli 45 sekunnilla.

Sunnuntaina ajetun SM-osakilpailun lisäksi Weckman taisteli voitosta myös lauantaina ajetussa MXJ-luokan Suomen Cupin osakilpailussa isommalla 250-kuutioisella pyörällä. Weckman johti molempia lähtöjä puolisen erää, mutta joutui lopulta tyytymään hopeatilaan ruutulipulle saavuttaessa.

– Viikonloppu oli kaikin puolin onnistunut, voitot MXC/A:ssa ja kaksi kakkostilaa MXJ:ssä maistuvat todella hyvältä. Olemme siirtäneet treenien painopisteen lähes kokonaan nopeus- ja starttiharjoituksiin ja on mukava nähdä, että se tuottaa tulosta ja olen pystynyt nostamaan vauhtiani. SM-erissä eroa tuli todella paljon muihin nähden, mutta Suomen Cupissa oli todella hyvää taistelua. Tällä hetkellä vauhtini ei ihan vielä riitä isolla pyörällä Savasteen Kimin kyytiin, mutta toivottavasti loppukaudesta pystyn jo voittoihin myös MXJ:ssä. Johdan MXC/A SM-sarjaa 40 pisteellä, mutta tavoitteena on varmistaa mestaruus jo ennen Hyvinkäällä ajettavaa viimeistä osakilpailua ja kokeilla siellä vauhtiani aikuisten MX2 SM-luokassa, kertoo Weckman.

Seuraava SM-osakilpailu ajetaan Karkkilassa kahden viikon kuluttua. EMX150 Euroopan mestaruussarja jatkuu Belgian MM-osakilpailun yhteydessä Lommelissa 30.-31. heinäkuuta.  

Teksti ja kuva: Team Manninen Bros. Honda tiedotus
 

Uusin numero