Vuoden luetuimmat jutut

Bike.fi:n lukijamäärät ovat olleet nousukiidossa koko syksyn ja toivomme tietenkin sen saavan jatkoa myös ensi vuonna. Meillä on paljon suunnitelmia sisällön kehittämiseksi ja siitä saatte maistiaisia heti tammikuussa. Samalla kehitämme myös painettua lehteä, joten pysykää matkassa, se kannattaa varmasti!

Mikä olikaan vuoden luetuin juttu?

No, se liittyy kauden ehdottomaan ykköstapahtumaan eli Imatranajoihin. Teimme sieltä jutun otsikolla: Yleisö kohahti – Kuparinen tutkaan 319 km/h.

Toiseksi sijoittunut juttu liittyy sekin suomalaiseen, varsin merkittävään tapahtumaan, sillä hopealle sijoittuu juttu Kymiringistä otsikolla: Nyt se on varmaa: Suomessa ajetaan MotoGP:tä vuonna 2018!

Kolmannelle sijalle kipusi kuvakooste Intermot-messuilta. Kilpailu oli tiukkaa, sillä erot olivat vain muutamissa sadoissa lukijoissa, mutta mitalisija on aina mitalisija. Tällä kertaa kuvakooste veti pidemmän korren.

Mutta nyt painetaan taas kaasu pohjaan ja vaihdetaan vuotta. Koko Biken toimitus haluaa toivottaa Teille kaikille mitä parhainta vuotta 2017!

Uusin numero