Voittamattomien päivä Turussa

Kaikissa neljässä kilpailijajoukossa molempien erien voitot kirjattiin samalle ajajalle. Tylsäksi ei kisapäivää kuitenkaan voinut moittia, vain veteraaneissa Marko Forsman oli täysin suvereeni.

Junioriluokista päivän ohjelmassa oli MXC/B. Tuttuun tapaan ajajia oli niin paljon, että heidät jaettiin kahteen erilliseen kilpailuun. Ykkösryhmän erät voittanut Sami Ahola sai tiukan vastuksen usealtakin kanssakilpailijalta, joista Teemu Kinnari päästeli avauserässä kolmanneksi ja paransi yhdellä pykälällä toisessa. Molemmat
pojat edustavat Hyvinkään moottorikerhoa, jolle oli tarjolla jopa kolmoisvoitto, mutta Antti Ahtila kaatui ensimmäisessä erässä kärjestä ja keskeytti.

Toisen kisaryhmän kunkku oli puolestaan Karkkilan Niko Halmetoja. Avauerässä hän ei kuitenkaan onnistunut lähdössä aivan nappiin ja näin nousu voittoon vaati melkoisesti ohituksia. Tämän ryhmän päivän selkeästi toiseksi paras oli Eetu Kuusisto kolmos- ja kakkossijoillaan.

Jussi Kariniemi korjasi jälleen erävoitot talteen MXB:ssä. Luokan toinen erä jouduttiin keskeyttämään kun noin puolet siitä oli ajettu, kaksi kilpailijaa joutui ensihoidon asiakkaaksi, mutta ainakin alustavan tiedon mukaan onneksi ilman vakavia vammoja. Avauserässä Santtu Kanervo pääsi aivan lopussa yrittämään Kariniemen
ohitusta siinä kuitenkaan onnistumatta, toisessa erässä hän oli jälleen toinen, tällä kertaa reilummalla erolla.

Veteraaneissa Marko Forsman oli totaalisen ylivoimainen. Yli viisikymppisten Suomen Cup-kauteen lähtevä Jari Lehto näytti puolestaan, että vauhti riittää nuorempienkin MXV-ajajien joukossa ottamalla molempien erien kakkossijat.

Uusin numero