Virtuaalinen Imatranajo siirtyy marraskuulle 2021

Ride 4_20210625131435

Elokuun lopussa, 27. – 29. päivä 2021 järjestettäväksi suunniteltu Virtuaalinen Imatranajo –tapahtuma joudutaan pahentuneen koronatilanteen ja sen myötä tiukentuneiden rajoitusten takia siirtämään myöhemmälle syksyyn.

Virtuaalisen Imatranajon uusi ajankohta on 19. – 21. päivä marraskuuta 2021. Tapahtuma yhdistetään Etelä-Karjalan suurimpaan pelitapahtumaan, Skynettiin.

Siirtoon vaikuttaa erityisesti taudin leviämisen kiihtyminen tapahtuman pääkohderyhmän eli nuorten keskuudessa.

Virtuaalinen Imatranajo sisältää tapahtumaosina kansainvälisen online-moottoripyöräkilpailun lisäksi lähiverkko- ja yleisöpelitapahtumat, jotka oli tarkoitus järjestää Imatralla Mansikkalan koulukeskuksessa.

Alun perin elokuun tapahtumaan suunniteltu ohjelma ja tapahtumapaikka säilyvät entisellään. Lisäksi tarjotaan uusia tapahtumaosioita kuten CSGO Esports SM-liigan ratkaisuottelut. Myös muita esports-turnauksia lisätään tapahtumaan. Lisätarjonnan mahdollistaa Virtuaalisen Imatranajon liittäminen Etelä-Karjalan suurimpaan lähiverkko- eli LAN-tapahtumaan, Skynettiin, joka on järjestetty Etelä-Karjalassa jo 25 kertaa. Aikaisemmin Parikkalassa ja Lappeenrannassa järjestetty Skynett järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Imatralla. 

Tärkeintä tässä kohtaa on nuorten terveyden turvaaminen. Siirrolla on myös positiivisia vaikutuksia, koska nyt saadaan yhteen alojensa kaksi suurta eteläkarjalaista tapahtumabrändiä, Imatranajo ja Skynett. Uskon, että tästä syntyy jo ensimmäisessä yhteisessä tapahtumassa paljon hyvää puhumattakaan tulevaisuuden mahdollisuuksista”, kertoo Trailblazersin tapahtumatuottaja Erno Salmela.

Uusin numero