Ville Sundberg Yamaha Euro Technician Grand Prix -kilpailun voittoon

Ville Sundberg matkaa Euroopan kilpailun voittajana maailmanlaajuiseen loppukilpailuun Yamahan tehtaalle Japaniin.

Yamaha järjestää vuosittain moottoripyörä-asentajille kolmiportaisen taitokilpailun. Ensimmäinen porras käydään maatasolla, seuraava Euroopan ja loppukilpailuun Japanissa osallistuu maailmanlaajuisesti oman maanosansa voittajat. Espoolainen Motoville Oy:n Ville Sundberg on voittanut nyt kahdesti Suomen kilpailun ja osallistunut Amsterdamissa järjestettyyn Euroopan kisaan samoin kahdesti. Tänä vuonna Ville toi Suomeen myös Euroopan voiton.

– Järjestäjät olivat hienosäätäneet kilpailua asentajien kannalta parempaan suuntaan edellisestä kerrasta ja koko tapahtuma oli todella ammattimaisesti ja tinkimättä suunniteltu ja järjestetty. Kilpailussa oli paljon enemmän osallistujia kuin viimeksi ja kilpailutehtävät olivat haastavia eikä kenelläkään ollut selvää arvausta ketkä kärkikolmikkoon mahtuisivat. Ilmapiiri finaalissa on rento, vaikka kaikkia jännittääkin, ja kilpakumppanien kanssa vietetään aikaa rastien välillä ja heitä kannustetaankin. Kukaan ei erottunut kilpailun aikana kuten edellisellä kerralla ETGP-kilpailun voittanut Dominique Mathys, kertaa Ville kilpailun tunnelmia.

Tavoitteena oli selvittää tie Japanin finaaliin

– Tavoitteenani oli päästä kolmen parhaan joukkoon ja sitä kautta Japanin finaaliin. Kilpailun aikana tuntui siltä, että rastit sujuivat ilman suurempia pattitilanteita ja tasainen suoritus saattaisi riittää. Voitto tuli yllätyksenä, ja fiilis on mahtava. Tuntuu siltä, että tämän asian eteen tehty työ palkittiin moninkertaisena ja odotan innolla syksyistä matkaa Japaniin, Yamahan tehtaalla käytävään finaaliin, kertoo Ville.

Espoon Motoville Oy:n Ville Sundberg: Yamaha haluaa, että asiakas saa parhaan mahdollisen palvelun

Yamahan teknisen koulutuksen tavoitteena on huolehtia tärkeän jälkimarkkinoinnin korkeasta laatutasosta. Asentajien osaamista kehitetään sekä tiedollisella, että käytännön tasolla. Technician Grand Prix -kilpailu on osallistujilleen erinomainen mahdollisuus parantaa sekä yksilötason, että koko huoltopisteen osaamista paremman asiakaskokemuksen tarjoamiseksi. Tämä kannustaa myös Ville Sundbergia kehittämään niin omaa kuin muidenkin Motoville asentajien osaamista. Espoon Motoville Oy:n Ville Sundberg toteaakin : ”Yamaha haluaa, että asiakas saa parhaan mahdollisen palvelun.”

Uusin numero