Viime hetken joululahjavinkkejä

Mitä ostaa lahjaksi motoristille?

Tässä muutama motoristihenkinen joululahjavinkki, jotka suurella todennäköisyydellä ilahduttavat lahjan saajaa enemmän kuin vääränkokoiset villasukat, sisustukseen sopimaton koriste-esine, tuulikello, epilaattori, nenäkarvatrimmeri, saunatuoksupakkaus, hauskalla tekstillä varustettu kahvimuki, huuliharppu tai laavakivilamppu.

Lippu MP-messuille

MP22-messujen pääsylippu maksaa vain 15 euroa, kun ostat sen 29. joulukuuta mennessä MP-messujen verkkokaupasta koodilla MPJOULU (norm. 20-25 €). Hanki lippu helposti ja nopeasti klikkaamalla oheista linkkiä:

Kliks

Lippu FHRA:n American Car Show -näyttelyyn

American Car Show järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen Helsingin Messukeskuksesssa 15.-17. huhtikuuta 2022. FHRA:n täyttäessä 50 vuotta kyseessä on samalla juhlanäyttely. Ennakkoon liput 25€ (ovelta 29 €)

Osta: Tiketti_American Car Show -lippu

Bike-lehden tilaus

Moottoripyöräharrastajan ykköslahja siinä tapauksessa, että tilaus ei jostain syystä olisi vielä voimassa: Bike-lehden tilaus viisi tai kymmenen numeroa, määräaikaisena tai kestotilauksena, alkaen 39,90 €.

Tilaa Bike:

Kliks

Suzuki Katana 13 490 €

Ei, kyseessä ei ole mikään loppuunajettu raato tai ”projekti”, vaan suoraan pakasta vedetty, ajamaton Suzuki Katana. Jos lahjansaaja ansaitsee mielestäsi pakettiinsa 150 käyttämätöntä hevosvoimaa, niin tässä on hinta-laatusuhteeltaan voittamaton ratkaisu:

Kliks

Uusin numero